HUSEC lanserar ny hemsida

Hemsidan riktar sig främst till företagare som jobbar med att ta fram växtskyddsprodukter till den svenska marknaden.  HUSECs främsta aktivitet är att utföra GEP-försök och GLP-studier men  tillhandahåller även fältförsök som inte går under samma krav. På hemsidan kan du läsa om alla HUSECs tjänster och hur de kan hjälpa dig att ta fram bästa möjliga produkt!

 

Från och med 1a januari 2021 samarbetar Husec med Hushållningssällskapet ÖstergötlandMed en utökad arbetsgrupp kan större försöksserier men också mindre och mer specialiserade försök utföras då vår spetskompetens stärkts. HUSEC erbjuder också tjänster genom hela registreringsprocessen, från planering till registreringsansökan. 

HUSEC levererar högkvalitativa fältförsök som är väl dokumenterade i alla kommersiella grödor, både i fält, semi-fält samt i växthus. Genom vårt nätverk med försöksstationer placerade över stora delar av Sverige, samt underleverantörer i FinlandLettland och Tjeckien, kan vi utföra fältförsök i stora delar i den norra och centrala zonen. 

Med vår erkända och väldokumenterade erfarenhet samt gedigna lokala kännedom erbjuder vi våra kunder tjänster genom hela processen från planering och upplägg, utförande av försöket, till resultatsammanställning och slutgiltig rapport, självklart med möjlighet att anpassa upplägget så att det passar ert behov!  

 

Gå till hemsidan