Hungrig på podd!

Det finns så mycket att samtala om när det gäller mat och alla de fantastiska råvaror som finns, om smaker, matlagningsteknik, säsonger och upplevelser kopplade till mat och måltider.

-I Hungrigpodden pratar vi om allt möjligt som har med mat och måltider att göra. Vi vill helt enkelt stimulera till medvetna livsmedelsval, väcka nyfikenhet och verka för en sund inställning till mat, säger Cecilia Sassa Corin som tillsammans med Margareta Frost Johansson skapat Hungrigpodden.
Margareta och Sassa är matkonsulter på Hushållningssällskapet Väst.

Podden handlar om råvaror, matlagning, måltider, miljö och näring med mera. En blandning och mix av olika infallsvinklar. HungrigPodden är kopplad till sidan hungrig.nu och all information om podden finns där.

Stiftelsen Praktiska Hushållsskolans donationsfond finansierar Hungrigpodden.

Sassa fortsätter; Ibland kan det vara svårt att hitta rätt i matutbud och mediebrus. Mat har aldrig varit hetare än nu, utvecklingen går snabbt och det gäller att hänga med. Ibland kommer vi också bjuda in en gäst som har extra mycket kunskap eller erfarenheter inom något av de ämnena som vi berör.

Senaste avsnittet; oktober 2018 Rädda Maten Minska Matsvinn »
Läs om Minska Matsvinn på hungrig.nu »

 

Fakta:

Så lyssnar du på Hungrigpodden En podd är ett inspelat ljudprogram som du kan lyssna på när du vill i din läsplatta, dator eller smartphone.

I Android enhet behöver du installera appen A-cast.
I Apples produkter finns Podcaster-appen installerad vid inköp så det är bara att börja lyssna.

Android-telefon/surfplatta:
Gå till appen Playbutiken och ladda ner Acast-appen.
Öppna sedan appen Acast och skriv i sökfönstret: hungrigpodden
Alternativt sök direkt: hungrigpodden »

iPhone/iPad:
Sök upp din Podcaster-app på mobilen/surfplattan (den finns redan installerad i iPhone och iPad) och skriv in ”hungrigpodden” i sökfönstret

Tryck gärna på Submit/Prenumerera-knappen när du väl har hittat vår podcast så får du påminnelser när det kommer nya avsnitt. På så sätt missar du inget.

Lyssna direkt Hungrigpodden »

För mer information se www.hungrig.nu
Cecilia Sassa Corin, matkonsult på Hushållningssällskapet Väst
0521-72 55 61, cecilia.corin@hushallningssallskapet.se
Alternativ: hungrig@hushallningssallskapet.se