VD

Frederik Innala ny VD på Hushållningssällskapet Västernorrland

Vi är glada att kunna meddela att Frederik Innala kommer tillträda tjänsten som VD på Hushållningssällskapet Västernorrland.

Frederik är 47 år, bor i Härnösand med sin familj (fru och tre döttrar) och arbetar nu som platschef på ServaNet i Härnösands Kommun. Han har även en bakgrund inom idrottsvärlden som både handbollsspelare och -tränare.

Frederik är civilekonom med gedigen IT-erfarenhet i olika ledarroller, både som anställd och konsult i egen verksamhet. Han tar nu steget in i ett nytt företag där de gröna näringarna och landsbygden blir i fokus med alla de utmaningar och möjligheter som ryms där. Frederik kommer att påbörja sin tjänst 14 maj.

– Hos oss kommer Frederik att få en spännande roll som högste operativa ledare för skiftande verksamheter. Det gäller skolverksamhet, fiskodlingar, redovisningsbyrå, rådgivning, matgrossist med charktillverkning, stiftelser mm.

– Vi har valt Frederik för att han är en engagerad, coachande ledare som tillsammans med koncernledningsgruppen och övrig personal kommer se till att utveckla vår företagsgrupp på ett fint sätt, säger Thomas Bodén, tf. VD

– Det ska bli fantastiskt spännande att leda Hushållningssällskapet in i framtiden. En organisation med långa traditioner och goda framtidsutsikter som jag ser fram emot att lära känna och vidareutveckla tillsammans med medarbetare, kunder och styrelse, säger Frederik Innala.

Frågor om Frederiks tjänst och om Hushållningssällskapet kan ställas till Thomas Bodén, tf. VD 070-5446609 och Frederik Innala 0708-194666

Hushållningssällskapet i Västernorrland har huvudkontor i Härnösand, bedriver fiskodling i Timrå och Galtström och har dotterbolagen Nordvik (naturbruksgymnasium), Västernorrlandsgården, Svensk Fjällröding och Y-ekonomi.

Dela sidan

Fler nyheter

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.