Jobba hos oss
Press & media
Logga in
Våra tjänster
Utbildning
Forskning och utveckling
Möt Hushållningssällskapet
Kalender
Kontakt
Kategorier
Besöksnäring
Bevattning & dränering
Bygg
Böcker & prenumerationer
Certifiering
Djur
Ekonomi & företagsutveckling
SAM-ansökan & EU-rådgivning
Energi
Fiske & vattenvård
Forskning
Fältförsök
Grönsaker, bär och frukt
Juridik
Markkartering
Mat
Miljö
Naturvård
Skog
Växtodling
Kategorier
Gymnasieskolor
Kurser och uppdragsutbildning
Utbildning för vuxna
Webbkurser
Kategorier
Hushållningssällskapens Förbund
Välj Hushållningssällskap
GDPR
Historia
Medlem
Mässor och mötesplatser sommaren 2023
Våra medier
Hem
Forskning och utveckling
Framtidens Grödor
Framtidens grödor – Häften
Innehåll
Framtidens Grödor -digitala fältvandringar och seminarier
Framtidens Grödor seminarium 1: Att odla framtidens grödor – grönare svensk mat
Framtidens Grödor seminarium 2: Den grönare svenska maten – Framtidens grödor med baljväxter och spannmål i fokus
Framtidens Grödor seminarium 3: Mellan åkern och butiken
Framtidens Grödor seminarium 4: går – idag – imorgon: konsument och handel
Framtidens grödor – Häften
Framtidens grödor – Häfte om lins, quinoa, sötlupin, åkerböna, vit emmer och spelt
Framtidens Grödor -recept
Framtidens grödor – Häften
I menyn kan du välja vilket häfte du är intresserad av.
Kontakt
Lediga tjänster
Remissyttrande
Cookies
Personuppgiftspolicy
Alla Hushållningssällskap
Press & media
Våra medier
Utvecklingsprojekt
Allmänna villkor
Hushållningssällskapet
Våra tjänster
Utbildning
Forskning och utveckling
Möt Hushållningssällskapet
Kalender
Kontakt
Logga in