Marknadsföring

Producenterna och konsumenterna är de bästa ambassadörerna och marknadsförarna av den gemensamma Reko-ringen.

Många administratörer har hört av sig oss för att få hjälp med informationsmaterial, profilprodukter eller liknande. Vi hjälper gärna till att anpassa det grafiska snittet så att det blir anpassat med er ort, utlämningsplats och tid etc. Men tyvärr har vi inte möjlighet att kopiera, trycka eller på annat sätt sprida information lokalt. Vi har ofta hänvisat vidare till:

  • ert lokala leader-kontor. Leader är en metod för lokalt ledd utveckling och har ibland utvecklingscheckar eller enklare stöd till lokala initiativ. Några Reko-ringar har fått hjälp med att trycka upp informationsblad och affischer på de lokala leader-kontoren.
  • kommunens näringslivsavdelning. De flesta kommuner har en näringslivsutvecklare eller liknande som kanske har möjlighet att stötta med tid, spridning eller kopiering.
  • lokala banker, stiftelser eller andra aktörer. En Reko-ringar har fått sponsring från ex lokala Sparbanksstiftelser eller från företagarföreningar.

Hör gärna av er med era frågor och funderingar eller om ni har andra tips ni vill dela med er av!

Gör en film!

En film är ett enkelt sätt att sprida information om Reko-ringar. Med dagens teknik behövs egentligen bara en någorlunda modern telefon. Klippen nedan är filmat med en mobil.

Hör av dig till oss om du vill ha tips eller hjälp med att skapa egna filmer från Reko-utlämningar!