Kontakt – REKO

Här har du möjlighet att skicka in en fråga eller frågeställning som har med Reko-ringar att göra! Det kan handla om tillstånd, regler, livsmedelshantering, marknadsföring eller något annat som du har stött på i ditt arbete med Reko-ringar som du behöver få svar på.
De vanligaste frågorna har vi besvarat i materialet här på hemsidan, så kolla där först om du hittar svar på din fråga.

Letar du efter närmsta Reko-ring? Sök på kartan!

Har du frågor kring att starta upp en Reko-ring? Läs mer här!

Har du frågor kring regler kring livsmedelsproduktion? Läs mer här!

Vi återkopplar med svar till dig och uppdaterar vårt informationsmaterial.

REKO - Frågelåda

Här har du möjlighet att skicka in en fråga eller frågeställning som har med Reko-ringar att göra! Det kan handla om tillstånd, regler, livsmedelshantering, marknadsföring eller något annat som du har stött på i ditt arbete med Reko-ringar som du behöver få svar på. De vanligaste frågorna har vi besvarat i materialet här på hemsidan, så kolla där först om du hittar svar på din fråga. Vi återkopplar med svar till dig och uppdaterar vårt informationsmaterial.

 

Du kan också kontakta någon av oss så hjälper vi dig gärna:

Håkan Eriksson är projektledare för Hushållningssällskapets uppdrag kring Reko. Håkan arbetar som projektledare och kommunikatör med egen erfarenhet av att starta REKO-ringar. Telefon: 035-465 08. Län: Halland.

Stina Månsson jobbar med landsbygdsutveckling för Hushållningssällskapet Väst. Telefon: 0512-72 55 43. Län: Skaraborg.

Hanna Sjöholm är lantbruksrådgivare med erfarenhet av att starta REKO-ringar. Telefon: 0722-46 66 01. Län: Jönköping.

Utöver projektgruppen på Hushållningssällskapet har vi samarbete med ytterligare personer som främjar arbetet med Reko-ringar i Sverige.

Oskar Lorentzon är rådgivare hos Lokalproducerat i Väst. Han är administratör för REKO-ring Borås och driver Lida Fårfarm. Oskar håller gärna information- och uppstartsträffar för nya ringar. Telefon: 070-934 70 07. Län: Västra Götaland.

Stina Dahlquist är administratör för REKO-ring Ragunda och driver Långbergets Gård. Stina stöttar gärna vid uppstart av nya ringar i norra Sverige och har goda erfarenheter av att arbeta med att få livskraftiga Reko-ringar i glesare bygd. Telefon: 0708-777987. Län: Jämtland.

Bengt Torstensson håller koll på Reko-ringskartan. Saknar du en Reko-ring på kartan kan du ta kontakt med Bengt så ordnar han dit en plupp. Län: Västra Götaland.