Lantbruksdjur

Fårsignaler

Nu ger vi ut Fårsignaler! Äntligen kan också svenska fårägare få ta del av Frank Glories populära handbok om fårskötsel.

Frank Glorie är veterinär och har stor erfarenhet av får med egen uppfödning av rasen easy care. Hans råd genomsyras av att fårskötsel ska vara enkelt och ske i samspel med fårets natur. Om fåret gör det mesta av arbetet självt och mår bra, minskar kostnaderna för omvårdnad och veterinär.

Fårsignaler är en idealisk handbok för den som vill bli bättre på att observera och ta hand om sina får. I boken uppmanas du att observera fåren metodiskt genom att fråga dig själv: Vad ser jag? Varför är det så? Vad betyder det? Den kunskap du får ut av svaren på frågorna är ovärderlig för att du ska kunna agera på bästa sätt.

Hushållningssällskapet Västernorrland översätter och ger ut böcker om djurhållning och effektivt lantbruk. Tidigare har vi förmedlat en rad titlar om mjölkkor i serien Kosignaler. Nu vänder vi oss till fårägare, lammrådgivare och alla andra intresserade med boken Fårsignaler.

Fårsignaler innehåller många bilder och praktiska råd, fast förankrade i veterinärens expertkunskaper. Inbunden, 128 sidor. Pris 339 kronor. Du hittar boken i webbutiken shop.hushallningssallskapet.se

Vill du har mer information?
Kontakta Hushållningssällskapet Västernorrland
Telefon 0611-251 30
E-post signaler@hushallningssallskapet.se

Ny bok om fårens signaler! Läs Lillemor Bylunds artikel i njus.me

 

Dela sidan

Fler nyheter

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.