Det händer alltid nåt i Hushållningssällskapet

Det händer alltid något i vårt avlånga land där Hushållningssällskapet är arrangör. I vår kalender finner du det som är på gång nära dig.

Det händer något nästan dagligen året runt i form av evenemang, möten eller kurser där Hushållningssällskapet är arrangör eller delarrangör. I vårt kalendarium på hemsidan listas aktuella händelser där du kan söka ut även på specifika rubriker som ”fältvandring” och ”webbinarium” för att nämna några exempel. Annars söker du på ”alla händelser” och får då upp vad som sker oavsett kategori.

Just nu kan vi se en rad aktiviteter listas:

Markvård för högre skördar på Vreta Kloster, Majsdag på Helgegården, en utbildning kallad Mera tomatodling behövs, Äpplets dag i Öjebyn, demonstration jordbearbetning på Brunnby, kommande årsstämma för Hushållningssällskapet Dalarna Gävleborg och en sensommarträff med Ale – Vättle Hushållningssällskap.

Nyfiken på ny kunskap? Söker du inspiration? I kalendern hittar du alla Hushållningssällskapets evenemang – stora som små. Vi förpackar kunskap och förmedlar inspiration i olika former. Välkommen att delta i mässor, resor, fältvandringar, kurser och utbildningar. Vill du gå på ett medlemsevenemang? Bli medlem i Hushållningssällskapet där du bor.

Här i länken kommer du vidare och kan hitta den kurs, den träff eller det evenemang du vill se:

Kalender | Hushållningssällskapet (hushallningssallskapet.se)