Precisionsodling 2 – Fortsättningskurs

16 januari, 2019

Ort: Helgegården, Skepparslöv
Arrangör: HIR Skåne

Kom vidare i din användning av precisionsodlingsteknik!

Vi tittar på när du får mest ekonomisk nytta av att variera dina insatser och era egna erfarenheter av att sprida kväve platsanpassat. Vi ger en djupare genomgång av möjligheten att platsanpassa kalk och varför det bör göras.

Du får möjlighet att använda tillgängliga program för att göra styrfiler på kalk, fosfor och kalium samt utsäde. Vi har även med representanter från flertalet gödningsspridartillverkare och teknikföretag inom GPS-styrning som ger information om hur du använder styrfiler i just din maskin.

Ta gärna med egen surfplatta eller dator.

Se program och inbjudan>>

Datum och plats

Onsdagen den 16 januari kl. 9.00-15.30, Helgegården, Skepparslöv.

Kontakt

Har du frågor kontakta Mattias Hammarstedt, tel. 010-476 22 78
Mattias.hammarstedt@hushallningssallskapet.se

Anmälan

Anmäl dig senast den 9 januari genom att fylla i dina uppgifter nedan. Klicka på Skicka för att slutföra din anmälan.
  • ÅÅMMDD-XXXX
    Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, personnummer och kontaktuppgifter. Syftet med en sådan behandling är att kunna skicka uppdateringar och information om kursen, men lämnas även vidare till Länsstyrelsen och Jordbruksverket vid redovisning av aktiviteten. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta hirskane@hushallningssallskapet.se

 

Akti­viteten är del­finan­sierad med EU-medel via Länsstyrel­sen i Skåne.

Dela sidan

Fler evenemang

Kalender