Borgeby Fältdagar får ny medarrangör

Borgeby Fältdagar får en ny medarrangör nämligen LRF Media.

Vi ser fram emot det nya samarbetet, fältdagarna har som målsättning att ständigt utveckla mässan för både utställare och besökare. Det känns som LRF Media kan komma med bra input för denna utvecklingen berättar Andreas Mårtensson, mässansvarig för Borgeby Fältdagar, direkt efter avslutat möte med representanter från LRF Media.

Enligt LRF Media har  Borgeby Fältdagar vuxit och är ett perfekt tillfälle att möta läsare och kollegor i branschen. Borgeby Fältdagar har blivit lite av en institution säger Johan Taubert, förlagschef på LRF Media.

Borgeby Fältdagar 2015

Borgeby Fältdagar väljer att lägga sitt fokus på entreprenörskap inom lantbruket när mässan genomförs den 24-25 juni 2015. Det kan handla om allt från produktutveckling och vidareförädling till innovationer och företagsledning. Vilka utvecklingsmöjligheter finns hos lantbruksföretagen?

– Vi tycker att det är dags att lyfta fram det fantastiska entreprenörskap som finns inom lantbruket, säger Karin Håkansson, HIR Malmöhus och ansvarig för temat på Borgeby Fältdagar. Företagen kan utvecklas på fler olika sätt och det gäller att tänka till för att nå bästa resultat.

Borgeby Fältdagar är mötesplatsen för alla som har lantbruk som främsta intresse och sysselsättning och lockar besökare från hela norra Europa. Den erbjuder en lyckad kombination av demoodlingar, intressanta företag, experter, praktiska maskindemonstrationer och givande seminarier. En kunskapsorienterad lantbruksmässa.

För mer info se Borgeby Fältdagars hemsida