Bli vassare på handel med spannmål

Kom igång med att jobba med terminer av spannmål på Matif eller CBOT – om du vill vara riktigt aktiv på marknaden.

Vill du vara med och lära dig mer om ”Handel med spannmål” – Hushållningssällskapets kurs startar den 15 november kl 10.00. Kursen är för dig som vill lära dig mer om hur du kan handla med spannmål/råvaror. Är du intresserad? Skicka en e-post till elenore.wallin@hushallningssallskapet.se

Varför är det bra att gå kursen? – Jag har själv sedan några år handlat med terminer, det skapar spänning och möjligheter. Har du en eller flera terminer följer du marknaden kontinuerligt. De terminer som jag har nu förfaller hösten 2017, det innebär att jag bevakar dem för att eventuellt gå ur dem i förtid när jag bedömer att det är rätt. Jag tycker att future är ett komplement till fysiska affärer med fast pris, säger Elenore Wallin, företags- och ekonomirådgivare.