Lantbrukets gödsel- och biogasdagar

Välkommen till gödsel- och biogasdagar 24-25 oktober 2022 på Hotell Strandbaden i Falkenberg.

Dagarna inleds med en grundkurs i biogas, som finansieras av Jordbruksverket. Resterande tid är ett samarrangemang mellan flera projekt finansierade av Landsbygdsprogrammet och Stiftelsen Lantbruksforskning. Och med lite tur medfinansieras vi även av Region Halland. Tack vare detta samt sponsring från några teknikleverantörer, så är konferensen gratis för deltagarna, men kostnad för konferensmiddag och övernattning tillkommer.

Plats: Hotell Strandbaden, Falkenberg.
Datum: 24-25 oktober 2022

 

Program 24-25 oktober

 

Boka din plats på Lantbrukets gödsel- och biogasdagar

Anmälan - Gödsel- och biogasdagar

  • Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn och kontaktuppgifter. Syftet med en sådan behandling är för att kunna skicka uppdateringar och information om träffen. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du genom att kontakta Hushållningssällskapet Halland på 035-465 00.

 

Boka hotell

Vid bokning av boende på Hotell Strandbaden, använd bokningsnr 48448.

Om du bokar innan den 29 augusti får du rum, frukost, middag och spa för 2191 kr per person (exklusive moms). Bokar du efter den 29 augusti så är det priset på hemsidan som gäller www.strandbaden.se Använd bokningsnr 48448 oavsett när du bokar!

Efter den 29 augusti finns boende på Falkenberg Strandbad i mån av plats, men utan några garantier.