Avspark: Agtech Challenge Online

Slutspurten närmar sig i innovationstävlingen Hushållningssällskapets Agtech Challenge. De tävlande har filat på sina idéer och är nu redo att presentera dem på bred front i den digitala montern på sommarens lantbruksmässor.

Premiär sker på Borgeby Fältdagar 30 juni – 1 juli då de 15 tävlingsbidragen filmvisas digitalt för första gången.  Därefter finns innovationsfilmerna digitalt tillgängliga i anslutning till lantbruksmässorna Brunnby Lantbrukardagar 7 juli – 8 juli och slutligen på Öjeby Lantbruksmässa 25 augusti – 26 augusti.

De 15 bidragen har valts ut av tävlingsjuryn som bedömt att idéerna uppfyller målen: att bidraget ska ha potential att utvecklas till en produkt eller tjänst och ska skapa nytta för miljön och lönsamheten för företag inom lantbruk, trädgårdsodling eller rennäring.

Förutom att se filmerna och läsa om alla spännande innovationer kommer besökaren att kunna rösta på sin favorit och vinna priser.
Besökare som registrerar sig på Agtech Challenge Online är med i utlottningen av 100 entrébiljetter till Borgeby Fältdagar 2022.

Välkommen till:

Hushållningssällskapets Agtech Challenge Online

 

För mer information:

Ulla Frisk, projektledare

Hushållningssällskapets Agtech Challenge

ulla.frisk@hushallningssallskapet.se