Medlem i Västra

Ditt medlemskap utvecklar landsbygden!

Genom ditt medlemskap stödjer du inte bara en långsiktig och stadig utveckling av den svenska landsbygden. Du är också en del av ett växande näringsliv och ett omfattande nätverk av fantastiska drivkrafter. Kunskapsutbytet är stort och du umgås och verkar tillsammans med likasinnade med samma intressen och engagemang som du. Som medlem får du dessutom tillgång till all den samlade kunskap vi samlat på oss under drygt 200 års verksamhet. Det kallar vi att tänka hållbart och långsiktigt.

Hushållning med jordens resurser är grunden vi står på; vår idé, vår historia och vår framtid. Vårt existensberättigande, helt enkelt. Vi är engagerade i landsbygdens gröna näringar, lantbruket och bygger broar mellan stad och land. Vårt mål är att göra långsiktiga, lönsamma och gröna affärer, för allas vår framtid. Hushållningssällskapet är en fristående, politiskt obunden organisation, fri från produktsäljande företags mål och motiv. Det är både vår drivkraft och ett uttalat löfte.

Så här fungerar ditt medlemskap

Du väljer själv hur mycket – och var – du vill engagera dig; geografiskt eller tematiskt, i något av alla våra gillen. Detta bestämmer vilken typ av medlemskap du tecknar. Vill du fokusera på att utveckla din hembygd väljer du ett Geografiskt medlemskap, vill du fokusera i större utsträckning på att utveckla ditt företag väljer du ett Tematiskt medlemskap. Observera att du inte kan vara medlem i både ett geografiskt och ett tematiskt gille på grund av din rösträtt.

Medlemsaktiviteter arrangeras av ditt lokala hushållningsgille.

Olika typer av medlemsskap och medlemsförmåner m.m. hittar du i vår medlemsfolder:
Medlemsfolder 2023 »

Varmt välkommen att höra av dig om du har frågor – vi finns här för dig.
E-post: vastra@hushallningssallskapet.se
Telefon: 010-288 01 30