Välkommen till Västra!

Tre har blivit ett - samma rådgivning, med bredare kompetens. Det är de tre Hushållningssällskapen Skaraborg, Väst och Värmland som gått samman och blivit Hushållningssällskapet Västra. Nu kan du som kund nå än fler och vassare kompetenser på samma ställe. Våra tjänster hittar du i den övre menyraden.

Vi producerar och levererar kunskap för hållbar utveckling och lönsamhet i landsbygdens näringar. Det innebär att vi utvecklar och förmedlar kunskap inom rådgivning, fältförsök, utvecklingsprojekt och utbildning för medlemmarnas, kundernas, andra intressenters och vår egen framtid. Att hushållning med jordens resurser är en självklarhet för oss i Hushållningssällskapet, det hörs på namnet.

Välkommen att kontakta oss i Hushållningssällskapet Västra!
Sök under Våra tjänster och klicka i kartan “Här finns vi”!
eller Hitta din kontakt där du finner alla medarbetare eller
 kontakta våra kontor eller skriv till vastra@hushallningssallskapet.se 

 

Skapa ditt eget expansionsteam

Just nu får du ett kostnadsfritt första möte med din framtida expansion i fokus. Vi diskuterar tillsammans igenom dina planer och önskemål och därefter sätter vi samman ett team med olika rådgivare helt anpassat efter dina behov.

Genom ditt team får du till exempel tillgång till lönsamhetsanalyser, likviditets- och resultatbudgetar som sedan utgör ett underlag för finansieringen av din expansion. I teamet ingår också byggrådgivare som bidrar med allt från ritningar till byggprojektledning och miljörådgivare som hjälper dig med alla tillstånd. Allt för att du ska ha rätt förutsättningar för att lyckas.

För mer information kontakta vår ekonomirådgivare
Niklas Eriksson  0511-248 33, niklas.eriksson@hushallningssallskapet.se