Bli medlem i Västra fd Väst

Bli medlem

Vi är medlemsorganisationen för dig som arbetar eller har ett engagemang inom landsbygdens många olika näringar.

Vi erbjuder två typer av medlemskap. Det Tematiska passar dig som söker ett nätverk för ditt företagarintresse. Det Geografiska passar dig som söker ett nätverk för landsbygdsintresserade där du bor.

Medlemskapet är uppdelat i ett grundmedlemskap och en påbyggnadsdel som innebär att man väljer mellan att gå med i det tematiska och/eller det geografiska gillet. Grundmedlemskapet är ideellt och kostar 300 kr för hela familjen. Det är också en förutsättning för att ansluta sig till det tematiska eller geografiska gillet.

Varför medlem?

Det finns två starka skäl att bli medlem. Dels ett allmännyttigt – som medlem stödjer du en organisation som verkar för landsbygdens utveckling. Dels ett egennyttigt – som medlem har du möjlighet att delta i ett organiserat och opartiskt kunskapsutbyte, du har tillgång till ett organiserat nätverk inom det område du är intresserad av. Därutöver får du som medlem Hushållningssällskapets medlemstidning, fem nummer per år. Slutligen deltar du även i ett socialt nätverk och har via ombud beslutanderätt över Hushållningssällskapet.

Bli medlem!

För att bli medlem i Hushållningssällskapet Västra fyll i nedan formulär eller kontakta Affärsstöd.
Medlemsavgiften beror på vilken typ av medlemskap du önskar. Medlemskapet gäller för en eller flera personer som bor på samma adress.

E-post:
vastra@hushallningssallskapet.se

Telefon växel:
0521-72 55 00

Våra normala öppettider i växeln; kl 9-12 samt 13-15.
Runt långhelger och i semestertid kan andra tider gälla, ring till vår växel för information.

Välkommen!