Fd Skaraborg

Ett medlemskap i Hushållningssällskapet är för er som vill ha en levande landsbygd. För er som tycker det är viktigt med en livskraftig landsbygd och som gärna vill delta i olika aktiviteter med likasinnade.

Genom att vara medlem stödjer man en levande landsbygd med ett näringsliv som växer. Hushållningssällskapet är en fristående medlemsorganisation som främjar en levande landsbygd och livskraftiga lantbruk med ett resurshushållande synsätt. Att vi är fristående betyder att vi är fria från kommersiella intressen och alltid kan se till våra kunders och medlemmars bästa.

Medlemsaktiviteter arrangeras av ditt lokala hushållningsgille.
Skaraborg har cirka 2 200 medlemmar, geografiskt fördelade på 9 hushållningsgillen.

Kontakt:
Medlemsregister: Anna-Lena Karlsson, 0511-248 34
Övriga frågor: Kerstin Borg, 0511-248 12

karta_gillen_2013_webb_liten

Medlemsförmåner 2019 – detta ingår i ditt medlemskap

Gröna Affärer – vår kund- och medlemstidning som utkommer med fem nummer per år, Fylld med faktaartiklar inom områdena lantbruk, landsbygd, skog, energi, miljö, bygg, landskap/trädgård och mat.

Inbjudningar till gillesträffar, studiebesök, resor och kurser. Inbjudningarna kommer från ditt Gille.

Fiskets dag 29 juni. Gratis fiskedag på Hökensås. Se till att du kan ditt kundnummer (står på medlemsfakturan).

• 1 timmes kostnadsfri rådgivning med rådgivare inom bygg/förprövning eller inom bokföring. Under den timmen hinner du få många värdefulla tips med dig hem eller kanske en kunskap om hur du vill fortsätta utveckla ditt företag. (i Skara).

“Startpaket – Ny som företagare”. Är du nystartad företagare tycker vi absolut du ska prova vårt mycket förmånliga erbjudande om 3 timmar för 1 800 kronor. Då väljer du själv vilken typ av rådgivare du vill träffa. Du väljer bland rådgivare för växtodling (växt, eko, vall), ekonomi, bygg, miljö, skog eller landsbygd. Antingen väljer du en timme hos tre olika rådgivare eller om du hellre vill ha tre timmar med samma rådgivare. Välj det som passar dig och ditt företag bäst.