Bli medlem i Östergötland

Hushållningssällskapet Östergötland är en fristående medlemsorganisation med syfte att utveckla östgötska näringar inom lantbruk och landsbygd. Genom ditt medlemskap är du med och stärker den östgötska landsbygden. Dessutom får du ett utökat kontaktnät och inbjudningar till aktiviteter som händer i bygden.

Vad ingår i medlemskapet?

  • Erbjudande om seminarier, kurser, fältvandringar, fester, studieresor och annat givande som arrangeras av hushållningsgillet och hushållsnämnden där du bor.
  • vår medlemstidning Hushållningssällskapets Gröna affärer hem i brevlådan, 5 nummer per år fylld med fakta, inspiration och kunskap.
  • 10% rabatt på rådgivningstjänster

Medlemsavgiften för 2019 är 350 kr för medlem och 150 kr för familjemedlem. Ungt medlemskap, max 25 år 150 kr.

 

Bli medlem i Hushållningssällskapet Östergötland direkt genom att fylla i formuläret nedan

  • Om du söker familjemedlemskap, skriv namnet på övriga medlemmar i rutan ovan
  • Välj att antigen betala in direkt till bankgiro eller att få en faktura hemskickad. Märk din betalning med ditt namn om du väljer att betala direkt till Bankgiro.
    Genom att här anmäla dig till Hushållningssällskapet samtycker du till att vi hanterar och lagrar dina personuppgifter enligt reglerna i Personuppgiftslagen, PuL (Läs mer här). Dina uppgifter används enbart för organisations ändamål enligt stadgar.

 

Medlemsfrågor, administration

Magdalena Ericsson
013-35 53 00

Skicka e-post