Y-Ekonomi AB

Ett resursstarkt företag med hög servicegrad och kunskapsnivå som vänder sig till både små och medelstora företag. Vi erbjuder alla förekommande typer av redovisningstjänster.

Att driva företag är otroligt roligt, speciellt när du kan ägna din tid på det du är bäst på. Låt oss ta hand om det andra, det där med plus, minus och moms!

Vi har mångårig ekonomisk erfarenhet samt gedigna kunskaper inom redovisning, bokslut och beskattning både för enskilda firmor och aktiebolag. Våra kunder finns inom olika företagsformer och inriktningar, bland annat jord- och skogsbruk, åkeri och hantverk.

Y-Ekonomi AB är ett helägt dotterbolag till Hushållningssällskapet Västernorrland. Kontoret ligger centralt i Härnösand, med goda parkeringsmöjligheter. Kontakta oss gärna för ett personligt möte.

Y-Ekonomi
Kronholmsplan 1
871 45 Härnösand
Telefon 0611-202 00
Fax 0611-202 90
Skicka e-post

Som medlem i Hushållningssällskapet Västernorrland får du 10% rabatt på våra deklarationstjänster. Du kan som mest få 1 000 kr i rabatt per år och erbjudandet gäller varje år så länge du är medlem. Medlemskapet kostar bara 300 kr per år. Bli medlem i dag.

 

Vill du veta mer om Y-Ekonomi?