Vårmarknad 2021

Hushållningssällskapet, Jamtli och Studieförbundet Vuxenskolan arrangerar i år en digital Vårmarknad 22–23 maj.

Vårmarknaden innehåller tre delar:

Digital torgmarknad 23–30 maj

Gäster i soffan 22 maj

Digitala -aktiviteter -föreläsare 23 maj

I stället för att bege oss till Jamtli får alla sitta bekvämt hemma och surfa runt på internet. Hitta era fynd hos utställarna/hantverkare på vår digitala torgmarknad (webbutik) som pågår från lördag 22 maj kl 11.00 till 30 maj kl 24.00. Här kommer du att hitta hållbara, unika hantverksföremål av hantverkare/slöjdare/producenter från Jämtlands län och övriga landet av högsta kvalité. Det kommer att vara hårt, mjukt och gott – helt enkelt något för alla sinnen.

Är du intresserad av att sälja på vår digitala torghandel kontakta Gertrud Olsson för mer information 070–3050874 eller gertrud.olsson@hushallningssallskapet.se och anmäl dig till marknadsförsäljningen här.

Under lördagen 22 maj livesänder vi med gäster i soffan från kl 11.00 till 14.00. Kocken Johan Andersson lagar mat i studion och ger tips om miljövänliga middagar med lokala råvaror. Jamtlis nyfödda djur visas upp. Det blir musikinslag och vi samtalar med ett pärlband av gäster med anknytning till våra temaområden hus, hantverk och trädgård. Inte minst gäster som kan tipsa oss om vad vi kan hitta på under hemestersommaren 2021.

Under söndagen 23 maj erbjuder vi, i samverkan med bland annat Studieförbundet Vuxenskolan, ett antal digitala aktiviteter med intressanta lokala och nationellt kända föreläsare under tema hus, hantverk och trädgård. Som besökarna kan du såklart också ställa frågor och chatta live.

Kontaktpersoner

Gertrud Olsson 070-305 08 74

gertrud.olsson@hushallningssallskapet.se