HallandsJul – Tillsammans 2021

Välkomna till HallandsJul på Lilla Böslid!

Starta advent, vinter och jultiden med oss. Upplev kombinationer av både nya & traditionsenliga ingredienser till en fantastisk december. En fullspäckad helg för alla där vi tillsammans skapar stämning och välkomnar en ny HallandsJul.  För dig som besökare till HallandsJul hittar du mer information på www.hallandsjul.se.

Nedan kan du som utställare anmäla ditt deltagande på HallandsJul 2021.

Halland - Anmälan till HallandsJul 2021

Den vackra gården Lilla Böslid ger en fantastisk inramning till ett stämningsfullt arrangemang - HallandsJul. Vi hoppas att det skall bli en lika fantastisk helg som tidigare år! Välkommen att anmäla dig som utställare till HallandsJul 12-14 november 2021. Hushållningssällskapet värnar om tradition och kvalitet! Vi förbehåller oss rätten att neka utställare som inte delar vårt mål om en julmarknad med lokala hantverksmässiga produkter av hög kvalitét. Vårt mål är att vi med gemensamma krafter skall ge härlig julstämning och inspiration inför årets jul.
  • Årets Hallandsjul planerar för att göra en ”GRATISTIDNING” som skickas till ca. 75 000 hushåll i Halland med omnejd. Alla utställare erbjuds en förmånlig annonsering där du kan locka och inspirera kunder att besöka dig i din monter.
    Välj var du vill ha din monter och hur många bord. Priset ser du nedan och är exklusive moms.
  • 0,00 Kr
    Summan är exklusive moms.
  • Beskriv ditt behov av el-uttag. Antal uttag, effekt etc. som kan vara nyttigt för oss att veta i planeringen.
  • Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn och personnummer. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter.

Har du frågor? Ring Hushållningssällskapet Hallands växel: 035-465 00

Hitta hit
Hushållningssällskapet Halland
Lilla Böslid 146
305 96 Eldsberga