Utveckla din gröna verksamhet

Med rätt kunskap och fötterna bokstavligt talat på jorden känner vi marken du brukar och allt som hör till. Jorden, utsädet, fodret, byggnaderna, regelverket, vattnet, skörden, ekonomin, möjligheterna och riskerna du lever med i din vardag. Utforska våra olika verksamhetsområden och upptäck hur våra rådgivare kan öka din lönsamhet.

Maxa odlingssäsongen!

Våra växtodlingsrådgivare stöttar dig till rätt beslut och rätt åtaganden i rätt tid för att få ut maximalt av säsongen! Med båda fötterna stadigt förankrade i jorden känner vi till dina utmaningar och möjligheter, fallgropar och tillgångar, just där du driver din verksamhet.

Ta mig till Växtodling

Populärt just nu

Just nu ser vi lite extra stort intresse kring dessa tjänster, projekt och aktiviteter. Ta en titt, du också!

Utbildningar för alla

Kunskap för landets framtid. Det är vårt löfte. Hushållningssällskapet är en stor utbildare av kompetent arbetskraft till de gröna näringarna. Vi driver 8 naturbruksgymnasier, arrangerar YH- och vuxenutbildningar, och har ett stort utbud av kurser, uppdragsutbildningar samt digitala utbildningar. Du hittar också aktuella kurser i Kalendern nedan. Kunskap - alltid när och där du vill.

Utforska dina möjligheter

Nyheter

Fler nyheter

Kalender

Till kalender

Hushållningssällskapet - kunskap för framtidens lantbruk och gröna näringar

Hushållningssällskapet är en ledande aktör som arbetar för bättre lönsamhet  för svenskt lantbruk och en levande landsbygd. Med över 230 års erfarenhet är vi dedikerade till att främja en hållbar utveckling och stödja våra medlemmar inom de gröna näringarna. Vi erbjuder en bred palett av tjänster och expertis för att möta de utmaningar som dagens lantbrukare och landsbygdens näringsliv står inför. Allt vi gör bygger på väl underbyggd och etablerad kunskap. Kunskap för landets framtid, helt enkelt.