Vi söker skogsrådgivare till Hushållningssällskapet Jönköping

Hushållningssällskapet är en oberoende kunskapsorganisation som erbjuder tjänster till främst landsbygdens näringar. Vår skogsrådgivning är inte knuten till virkeshandel utan vi koncentrerar oss på att värdet från våra kunders skogar ska bli bästa möjliga.

Vi söker dig som har ett stort intresse för skog och affärer. Du är driven och gillar att arbeta både i grupp och självständigt. Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av skoglig förvaltning, skoglig skötsel eller skoglig ekonomi. Erfarenhet av utbildningar inom skog, t.ex. motorsågskörkort, ser vi som meriterande. Tjänsten innebär allt från ett helhetsansvar till enskilda mindre uppdrag för våra kunder. Du ansvarar för de skogliga tjänster som kunderna efterfrågar och agerar som markägarens ombud vid t.ex. virkesaffärer, myndighetskontakter, kontakt med entreprenörer. Som skoglig rådgivare hos oss arbetar du nära dina kunder och samarbetar för att utveckla deras företag och uppfylla deras målsättning.

Som oberoende skogsrådgivare hos Hushållningssällskapet har du stor möjlighet att påverka din arbetssituation och utveckla verksamheten. Som person är du förtroendeingivande, resultatinriktad och har god social förmåga.

Hushållningssällskapet kan erbjuda ett intressant och stimulerande arbete. Du kommer att arbeta i en grupp av skogsrådgivare och kommer ha nära samarbete med våra rådgivare inom växtodling, ekonomi, husdjur, och miljö/teknik m.m.

Vi vill att du har några års branscherfarenhet och är motiverad att dela vår värdegrund.

Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal och tjänsten är på heltid. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Tillträde: enligt överenskommelse

Tjänstgöringsort: Jönköping

Arbetsområde: Jönköpings län

Mer information om tjänsten: Frågor om tjänsten besvaras av Johan Nyman, Skogsrådgivare tel: 0703-117892 och Frida Carlsson, Vd tel: 0708-290976.

Vi önskar ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 27 augusti 2023, och kommer att behandla ansökningarna löpande. Skicka den till e-postadress frida.carlsson@hushallningssallskapet.se.

Hushållningssällskapet är 15 fristående sällskap över hela landet som tillsammans och var för sig erbjuder kunskap för landets framtid. Vi driver naturbruksgymnasier, försöksgårdar, forskningsprogram, projekt för bättre mat – och erbjuder rådgivning för lantbrukets och landsbygdens utveckling.