Vi söker Redovisningskonsulter och Företagsrådgivare

Efterfrågan på våra tjänster ökar och nu söker Hushållningssällskapet i Jönköpings län medarbetare till vår ekonomirådgivning, placeringsort Huskvarna eller Vetlanda. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete ihop med ett härligt gäng som trivs bra tillsammans.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett regionalt och nationellt nätverk med ekonomirådgivare vars inriktning är ekonomistyrning, företagsutveckling och redovisning. Vi jobbar tillsammans med kollegor inom växtodling, miljö, skog, lantbruksdjur, landsbygdsutveckling och juridik.  Det innebär för dig som medarbetare att du kommer arbeta nära produktionslantbruket och landsbygdsföretagandet och genom din insats skapar du mervärde för kunden.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av redovisning och redovisningsarbete, bokslut för olika företagsformer, projektledning, driftsplanering och budgetering eller annan ekonomisk rådgivning. Det är en fördel om du har en relevant utbildning inom ekonomi. För oss och våra kunder är det meriterande att du har erfarenhet från gröna näringar.

Som person uppskattar vi om du har lätt för att samarbeta och uttrycka dig i tal och skrift. Tjänsten är flexibel och självständig beroende på dina önskemål.

Är du intresserad?

Välkommen med din ansökan till oss snarast, dock senast den 5 augusti. Intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med din ansökan.

Ansökan skickas till frida.carlsson@hushallningssallskapet.se

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta

Frida Carlsson, VD
tel: 0708-290976, e-post: frida.carlsson@hushallningssallskapet.se

Filip Brånstrand, ekonomi- och företagsrådgivare
tel: 0708-290974, e-post: filip.branstrand@hushallningssallskapet.se

Maria Johnsson, auktoriserad redovisningskonsult
tel: 0708-29 30 56, e-post: maria.johnsson@hushallningssallskapet.se