Vi söker redovisningsekonom

Efterfrågan på våra tjänster ökar och nu söker Hushållningssällskapet i Östergötland medarbetare till vår ekonomirådgivning. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete i en härlig arbetsmiljö på Vreta Kluster. Du blir en del av ett gäng som trivs bra tillsammans.

Om tjänsten

Du kommer jobba i ett team med flera redovisningsekonomer på kontoret. Dessutom kommer du att ingå i ett regionalt och nationellt nätverk med ekonomirådgivare vars inriktning är ekonomistyrning, företagsutveckling och redovisning. Vi jobbar tillsammans med kollegor inom växtodling, miljö och juridik.  Det innebär för dig som medarbetare att du kommer arbeta nära produktionslantbruket och genom din insats skapar du mervärde för kunden.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av redovisningsarbete och kan upprätta årsbokslut, årsredovisning och deklarationer. Det är en fördel om du har en relevant utbildning inom ekonomi och redovisning. För oss och våra kunder är det meriterande att du har erfarenhet från gröna näringar.

Som person uppskattar vi om du har lätt för att samarbeta och uttrycka dig i tal och skrift. Tjänsten är flexibel och självständig beroende på dina önskemål. Vi är även intresserade av dig som vill arbeta via F-skatt.

Är du intresserad?

Vi tillämpar löpande urval under rekryteringsprocessen, därför är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 3 oktober.

Ansökan skickas till rekrytering.e@hushallningssallskapet.se

Vi har gjort vårt val, och undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta

Johan Hedestad, VD
tel: 070-829 47 07, e-post: johan.hedestad@hushallningssallskapet.se

Elenore Wallin, ekonomi- och företagsrådgivare
tel: 070-373 36 22, e-post: elenore.wallin@hushallningssaäälskapet.se