Vi söker projektledare med skoglig inriktning till Hushållningssällskapet Jönköping

Hushållningssällskapet är en oberoende kunskapsorganisation som erbjuder tjänster till främst landsbygdens näringar. Vår skogsrådgivning är inte knuten till virkeshandel utan vi koncentrerar oss på att värdet från våra kunders skogar ska bli bästa möjliga.

Vi har omfattande projektverksamhet och söker nu en projektledare till våra skogliga projekt. Projekten är inriktade både mot traditionell skoglig produktion och andra värden såsom klimatanpassning och turism. Du är driven och gillar att arbeta både i grupp och självständigt. Du har erfarenhet av att arbeta i och leda projekt och du har skoglig kompetens. Tjänsten innebär ett helhetsansvar för våra projekt där du ansvar för budget, genomförande och redovisning. I din roll som skoglig projektledare arbetar du i nära samarbete med teamet av skogsrådgivare.

Som medarbetare hos Hushållningssällskapet har du stor möjlighet att påverka din arbetssituation och utveckla verksamheten. Som person är du förtroendeingivande, resultatinriktad och har god social förmåga.

Hushållningssällskapet kan erbjuda ett intressant och stimulerande arbete. Du kommer att arbeta i en grupp av skogsrådgivare och kommer ha nära samarbete med våra rådgivare inom växtodling, ekonomi, husdjur, och miljö/teknik m.m.

Vi vill att du har några års arbetslivserfarenhet och är motiverad att dela vår värdegrund.

Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal och tjänsten är på heltid. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Tillträde: enligt överenskommelse

Tjänstgöringsort: Jönköping

Mer information om tjänsten: Frågor om tjänsten besvaras av Johan Nyman, Skogsrådgivare tel: 0703-117892 och Frida Carlsson, Vd tel: 0708-290976.

Vi önskar ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 15 maj 2023, och kommer att behandla ansökningarna löpande. Skicka den till e-postadress frida.carlsson@hushallningssallskapet.se.

Hushållningssällskapet är 15 fristående sällskap över hela landet som tillsammans och var för sig erbjuder kunskap för landets framtid. Vi driver naturbruksgymnasier, försöksgårdar, forskningsprogram, projekt för bättre mat – och erbjuder rådgivning för lantbrukets och landsbygdens utveckling.