Vi söker Lantbruksekonom och Redovisningskonsult

Efterfrågan på våra tjänster ökar och nu söker Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten medarbetare till vår ekonomirådgivning. Placeringsort är Umeå.

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten är en kompetent, nära och hållbar möjliggörare. Du kommer att ingå i affärsområdet ekonomi, där det sedan tidigare finns ett tiotal ekonomer som varje dag jobbar för lönsamt företagande – med spets inom lantbruk och landsbygd och med bredd för företag som brinner för ett hållbart samhälle.

Vi erbjuder ett givande och varierat arbete i ett sammanhang där du får var med och bidra till utveckling av nya och befintliga företag på landsbygden i norra Sverige.

Om tjänsten
Du kommer att ingå i ett regionalt och nationellt nätverk med ekonomirådgivare vars inriktning är redovisning, ekonomistyrning och företagsutveckling. Vi jobbar tillsammans med kollegor främst med små och medelstora företag inom framförallt de gröna näringarna. Det innebär för dig som medarbetare att du kommer arbeta nära produktionslantbruket och landsbygdsföretagandet och genom din insats skapar du mervärde för kunden.

Vem är du?
Du får gärna ha erfarenhet av redovisningsarbete, budgetering, kalkyler och deklaration för olika företagsformer och förekommande ekonomisk rådgivning inom lantbruket. Vi vill att du har högskoleutbildning eller annan relevant utbildning i ekonomi. För oss och våra kunder är det meriterande att du har erfarenhet från gröna näringar. Har du erfarenhet av rådgivning kring ägar- och generationsskiftenskifte så är du en guldkandidat i våra ögon!

Tjänsten är på heltid och placeringsort är Umeå, tillträde enligt överenskommelse.

Anställningsintervjuer görs löpande så vänta inte med din ansökan, sista ansökningsdag är 15 augusti 2021.

Frågor om tjänsten besvaras av
Karin Nedlund, Ekonomichef Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten
Telefon 0920-20 02 88 | Mobil 070-185 61 00
E-post karin.nedlund@hushallningssallskapet.se

Välkommen med din ansökan som du mailar till
karin.nedlund@hushallningssallskapet.se