Vi söker jurister som vill bli delägare!

Är du en erfaren jurist som vill kunna påverka ditt arbete och vill du ha möjlighet att bli delägare i ett juristbolag? Då ska du söka ett arbete hos oss.

Hushållningssällskapet Juridik AB är ett nybildat dotterbolag till Hushållningssällskapen. Vi erbjuder dig ett spännande arbete ger stora möjligheter att påverka din egen och bolagets utveckling.

Många företagare på landsbygden har kontakt med myndigheter, vilket ibland kan vara både komplicerat och ge extra pålagor. Då kan det vara aktuellt att anlita en jurist för att reda ut och överklaga beslut. Eftersom hushållningssällskapen har nästan 30 000 medlemmar och ett mycket stort antal kunder inom grön näring kommer du att ha stor bas för juridiska uppdrag. Juridikhjälp som dessa behöver är främst inom miljörätt, fastighetsrätt, generationsskifte, ekonomisk familjerätt och avtalsfrågor. Eftersom bolaget nu rekryterar jurister succesivt kommer du att ha stora möjlighet att själv påverka din juridiska inriktning, utifrån den erfarenhet som du har med dej.

Vi söker dig med juristexamen och med erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete. Du bör ha erfarenhet från annan juridisk verksamhet under flera år och vara självgående. Dessutom kommer din placeringsort vara där Hushållningssällskapen är etablerade sedan lång tid, vilket ger dig stora möjligheter till värdeskapande kontaktytor.

Ditt arbetssätt präglas av affärsmässighet och du är självgående. Vidare är du resultatorienterad, förtroendeingivande och noggrann samt har lätt för att skapa goda relationer såväl externt som internt.

Du kommer att erbjudas delägarskap
Vi bygger upp bolaget under några år och du ges möjlighet att bli delägare, påverka bolagets verksamhet samt få del av vinst som skapas. Dina kollegor finns i hela Sverige och har olika kompetenser, vilket ger dej möjlighet att specialisera dej inom något område. Vi kommer att ha hjälp av olika digitala lösningar för både kund och medarbetare.

Om du vill vara delaktig i uppbyggnaden av en juristbyrå, som kommer att växa, då ska du skicka in din ansökan.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan  till  info.juridik@hushallningssallskapet.se

Vid frågor kontakta vd Katarina Wiklund tel 070-663 03 09 alt. mail katarina.wiklund@hushallningssallakapet.se