Vi söker erfaren ekonom

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten söker en erfaren ekonom med gedigna kunskaper inom löpande redovisning, bokslut och deklarationer.

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten är en fristående medlemsorganisation som arbetar för de näringar som vill utveckla landsbygdens resurser, till nytta för alla som bor och verkar där. Vi producerar och levererar kunskap för ökad lönsamhet och hållbar utveckling inom de gröna näringarna. Det sker genom företagsrådgivning, konsultuppdrag, utbildning, utvecklingsprojekt och försök.

Historien sträcker sig ända tillbaka till 1814 då landets två nordligaste Hushållningssällskap etablerades. 2010 gick vi samman och blev Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten. Idag finns kunderna inom lantbruk, skog, livsmedel och flera andra näringar. De flesta verkar på landsbygden, medan andra gör affärer av landsbygdens resurser. Därtill kommer många uppdragsgivare inom offentlig sektor.

Landets 17 hushållningssällskap är samlade i Hushållningssällskapens Förbund. Vi driver ett 60-tal anläggningar, bland annat naturbruksgymnasier, fiskodlingar, försöksstationer och gårdar. Tillsammans är vi drygt 700 medarbetare och 30 000 medlemmar som delar en gemensam vision om en landsbygd som lockar med ett näringsliv som växer.

Om tjänsten

Vi söker dig som är ett proffs på löpande redovisning, bokslut och deklarationer.

Du har akademisk utbildning inom ekonomi samt erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Du trivs med många kontakter och med ett stort ansvar. Att skapa goda relationer är något som du värdesätter högt och ser det som en möjlighet att även ha en kundorienterad roll.

Som ekonomirådgivare hjälper du våra kunder med löpande bokföring och skattedeklarationer, personaladministration, betal- och faktureringsservice samt diverse ansökningar och myndighetskontakter. Du kommer även upprätta årsbokslut, både för deklaration och företagsekonomisk analys samt deklarationer med långsiktig resultat- och skatteplanering i åtanke.

Tjänsten utgår från Kalix, men du kommer även jobba med kunder från Haparanda med omnejd.

Omfattning
Tjänsten är 100% med placering i Kalix.

Kontakt
Karin Nedlund, Ekonomichef
070-185 61 00 | karin.nedlund@hushallningssallskapet.se

Ansökan
Sista ansökningsdag är 30 april.
Skicka din ansökan till karin.nedlund@hushallningssallskapet.se