Vi söker en växtodlingsrådgivare till vårt team Kronoberg Blekinge

Brinner du för svenskt lantbruk? Har du ett stort intresse för växtodling? Gillar du att arbeta med kunder för att stötta dem i sitt företagande? Känner du att en dag fylld av kontakter med kunder vid besök och telefonkontakter har varit en rolig dag? Tycker du om att jobba i ett team som hjälper varandra? Som växtodlingsrådgivare på Hushållningssällskapet får du allt detta!

Du kommer att arbeta i ett rådgivarteam på åtta personer där det ingår växtodling och miljö och som utgår från Bräkne-Hoby och Ingelstad. Din placeringsort kommer att vara Bräkne-Hoby.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid eller deltid.

Vi söker dig som är agronom eller lantmästare. Du ska kunna arbeta självständigt men också samarbeta i ett team.
B-körkort och god datorvana krävs.

Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Vi kommer löpande behandla inkommande ansökningar. Vi vill dock ha din ansökan med CV och personligt brev snarast till e-postadressen: jobb.h@hushallningssallskapet.se

Märk din ansökan med ”Ditt namn Växtodling Blekinge”. Läs gärna mer om vår verksamhet här på hemsidan.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta teamledare Hans Hedström, 070-543 40 91.

 

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Information om behandling av personuppgifter.
Dina personuppgifter kommer bara att användas inom Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge eller HS Certifiering AB av personer som arbetar med rekrytering. Hushållningssällskapet och HS Certifiering AB är personuppgiftsansvariga och ansvarar därmed för behandlingen av personuppgifter enligt dataskyddslagstiftningen.
Personuppgifterna kommer att användas för rekryteringsändamål. Den rättsliga grunden för behandlingen är Hushållningssällskapets och HS Certifierings berättigade intresse av att administrera och dokumentera rekryteringsprocessen. Efter avslutad rekrytering arkiveras uppgifterna för att kunna användas vid ett eventuellt överklagande till Diskrimineringsombudsmannen. När möjligheten att överklaga inte längre finns, kommer informationen att gallras bort.
Följande personuppgifter kommer att lagras i rekryteringsdatabasen eller liknande register: De uppgifter du själv fyllt i på webbplatsen eller i din ansökan, ditt CV och ditt personliga brev och annan information som du lämnar till oss så som betyg och intyg. Dessutom kan vi komma att registrera anteckningar från intervjuer, samtal med referenspersoner och resultat från personlighetstester.