Vi söker en rådgivare lantbruksekonom och redovisning till vårt kontor i Ingelstad

Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och söker därför fler medarbetare till vårt ekonomteam. Tillsammans erbjuder vi heltäckande ekonomisk rådgivning till lantbrukare inom bl.a. redovisning, produktionsuppföljning, företagsutveckling, investeringsstöd, generationsskifte och marknadsbevakning.

I rollen ingår:

  • Rådgivning inom ekonomi (lönsamhet, företagsutveckling och investeringsstöd).
  • Redovisning, bokslut och skatterådgivning.

Det innebär att du får en varierad tjänst där du arbetar nära produktionslantbruket och landsbygdsföretagandet. Genom dina insatser skapar vi mervärde för kunden.

Detta är en möjlighet för dig som har:

  • Yrkeserfarenhet, eller också om du är en nyutexaminerade talang
  • Koppling till lantbruk och är genuint intresserad av jord- och skogsbruksföretag
  • Examen som ekonomagronom/civilekonom/lantmästare/skogsmästare eller har motsvarande kompetens
  • Körkort och tillgång till egen bil (är ett krav för tjänsten)
  • Goda kunskaper i MS Office

Vi erbjuder vidareutveckling för dig som har mer erfarenhet och vi har kompetensen att utveckla dig, som är ny inom området, till en fantastiskt bra ekonomirådgivare.

Vill du bli en i gänget av landets vassaste rådgivare?

Sök då tjänsten! Hos oss på Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge hamnar du i kunskapens centrum där spets och bredd blir din vardag. Vi erbjuder en arbetsplats där du får utvecklas och/eller växa in i rollen som rådgivare och du får stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter. Unikt för oss är att vi är oberoende och du tillåts lägga allt fokus på kundens mål och intressen.

För att trivas hos oss och vi med dig är du som person initiativrik och utåtriktad. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har en god förmåga att arbeta självständigt. Självklart har du ett gediget intresse för branschen och ekonomi i synnerhet.

Tillträdesdatum sker efter överenskommelse. Tjänstens omfattning är heltid eller deltid, du kommer att vara placerad i Ingelstad (Växjö). Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Axel Pettersson, tel. 076-879 15 30, axel.pettersson@hushallningssallskapet.se.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt till e-postadress jobb.h@hushallningssallskapet.se. Vi kommer att behandla ansökningarna löpande.
Sista ansökningsdagen är 17 oktober 2022.

Välkommen med din ansökan!

Hushållningssällskapet är en kunskapsorganisation. Vi producerar och levererar kunskap för hållbar utveckling och lönsamhet i landsbygdens näringar.  I Hushållningssällskapen över hela landet är vi ca 25 000 medlemmar och ca 1000 medarbetare.

Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge är ett av landets största Hushållningssällskap. Vi bedriver rådgivning, certifieringsverksamhet, fältförsök, gymnasie- och yrkesutbildning samt utvecklingsarbete mm. Vi har ca 2400 medlemmar och omsätter omkring 220 miljoner kronor per år och är drygt 230 anställda.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Läs hur vi behandlingar dina personuppgifter www.hushallningssallskapet.se/gdpr-jobbansokan/