Vi söker en innovationsledare

Vi söker innovationsledare till Öjebyn Agro Park med uppdraget att utveckla vår verksamhet inklusive Öjeby Lantbruksmässa.

Som medarbetare hos oss på Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten ingår Du i ett team möjliggörare med kompetens inom växtodling, bär- och grönsaksodling, fältförsök, landsbygdsutveckling, mat, ekonomi och redovisning.

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten är ett av Sveriges nordligaste rådgivarteam och bedriver oberoende rådgivning till företagare inom de gröna näringarna verksamma i Norrbotten och Västerbottens län.

Om tjänsten

Är Du en utvecklingsdriven person som gillar att tänka utanför boxen? Vi erbjuder ett givande och varierat arbete i ett sammanhang där Du får var med och bidra till utveckling hos jordbruksföretag i norra Sverige. Du kommer att jobba med att skapa strategiska nätverk och förutsättningar för aktiviteter som t.ex. klusterbildning och innovativa testbäddar med koppling till näringens behov samt att vara med om att vidareutveckla Öjeby Lantbruksmässa. Tjänsten innebär mycket eget ansvar och stor möjlighet till att själv utforma den. Praktisk erfarenhet från de gröna näringarna är meriterande.

Vi vill att Du som söker:

• är van att driva utvecklingsfrågor
• är nätverksbyggare (både lokalt och nationellt)
• är kommunikativ
• är strukturerad och van projektledare

Placeringsort: Öjebyn/Piteå

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Marcus Berg, 073-684 70 97.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!