Vi söker en ekonomiassistent till kontoret i Kalmar

Nu söker vi i Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge en ekonomiassistent med omfattning 50% till kontoret i Kalmar. Du kommer tillhöra ett trevligt och engagerat ekonomiteam och arbeta med varierande arbetsuppgifter.

Korta fakta om jobbet
Omfattning: 50%
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Om jobbet
Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge bedriver verksamhet på fem orter i området. Kärnverksamheten utgörs av rådgivning till företagare inom gröna näringar samt utbildning av gymnasieelever och vuxenstuderande vid tre naturbruksgymnasier. Koncernen har cirka 180 heltidsanställda och omsätter drygt 225 miljoner kronor. Ekonomiavdelningen är en av stabsfunktionerna och består av sex personer.

I rollen som ekonomiassistent blir du en del av ett trevligt och engagerat ekonomiteam och kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter så som bland annat:

  • Leverantörsreskontra
    Inskanning och ankomstregistrering av leverantörsfakturor
  • Kundreskontra
    Fakturering, krav- och påminnelsehantering
  • Kontoavstämningar
    Tjänstens omfattning är i dagsläget 50% men kan komma att utökas i framtiden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi alternativt har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att lyckas i tjänsten behöver du vara självgående, noggrann och strukturerad. Du är analytisk och har en fallenhet för att hitta lösningar och på ett effektivt sätt hantera dem. Din goda kommunikationsförmåga och sociala framtoning kommer väl till pass, då du i denna roll har många kontaktytor både inom och utanför organisationen. Att vara en positiv och prestigelös lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra och hjälpa till där det behövs ses som en självklarhet för dig.

Du är van vid att arbeta digitalt och anpassar dig lätt till nya system. Du behöver dessutom vara mycket väl förtrogen med Excel och duktig på att uttrycka dig i skrift.

Om anställningen
Lön: Fast lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor
Deltid

Tillträde: Efter överenskommelse
Placeringsort: Kalmar

Vi vill ha din ansökan med CV, personligt brev och löneanspråk så snart som möjligt men senast den 26 september till e-postadress jobb.h@hushallningssallskapet.se. Rekryteringsprocessen påbörjas i takt med att ansökningar kommer in.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Ekonomichef Charlotte Ericsson 0734-142109.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Läs hur vi behandlar dina personuppgifter här.