Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge söker en byggrådgivare med fokus på projektledning

Vill du bli del av ett av Sveriges vassaste rådgivarteam inom lantbruk? Vi söker förstärkning inom byggrådgivning. Du kommer att ingå i ett arbetslag där teamen har kompetens inom bygg, växtodling, trädgårdsodling, fältförsök, ekonomi, redovisning, husdjur, miljö, vatten, fiske och skog.

Hos oss får du möjlighet att utveckla de gröna näringarna tillsammans med ett team av kunniga och engagerade medarbetare. Vi är specialister på byggrådgivning till lantbrukare och andra landsbygdsföretag. Kunderna anlitar oss både för större och mindre byggprojekt, under hela eller delar av processen, från förprojektering till besiktning.

Den här tjänsten inom byggrådgivning har störst fokus på projektledning och ekonomi. Vi söker dig som vill leda byggprocesser, göra ekonomiska beräkningar och upphandlingar åt våra kunder och internt i vår organisation. Det är meriterande om du har erfarenhet av lantbruksbyggnader och husdjursskötsel, men inte ett krav. Det är också meriterande om du är kontrollansvarig och är insatt i entreprenadjuridik.

Som byggrådgivare har du dagligen kontakt med våra kunder och ger ett professionellt stöd med hjälp av din kunskap och erfarenhet. Som byggrådgivare behöver du administrera hela arbetet från försäljning av våra tjänster, till utförande och fakturering mot kund.

 I rollen ingår:

  • Projektledning
  • Upphandling
  • Kontrollansvar
  • Arbetsmiljöplaner
  • Ekonomiska beräkningar på byggnationer
  • Projektering

Beroende på intresse och kompetens finns det möjlighet att arbeta med andra uppdrag inom vår verksamhetsidé. Tjänsten innebär en stor utvecklingspotential för dig som person. Även om du inte har erfarenhet av lantbruksbyggnader förväntar vi oss att du vill lära upp dig inom detta område.

Vi söker dig som är strukturerad, förtroendeingivande, serviceinriktad, och har en stark egen drivkraft. Du trivs med att arbeta självständigt men kan också arbeta i team. Du har en god känsla för kvalitet och är bra på att kommunicera med kunder på ett pedagogiskt sätt, både i tal och i skrift. Du tycker om att ha många olika kontaktytor och har en förmåga att anpassa dig och bemöta olika typer av kunder. Du behöver också kunna anpassa ditt arbete till kundernas önskemål och budget.

B-körkort är ett krav, liksom mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift

Gemensamt för alla våra uppdrag är att vi på Hushållningssällskapet har en oberoende roll.

Oberoendet skattas högt av våra uppdragsgivare, som huvudsakligen finns inom den gröna näringen.

Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö med möjlighet till balans mellan arbete och fritid, delaktighet och erfarenhetsutbyte med andra kollegor. På Hushållningssällskapet arbetar vi med kunskap för att utveckla det gröna näringslivet.

Tillträde sker efter överenskommelse.

Placeringsort för tjänsten är i Kalmar.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:

Teamledare, Pernilla Sjögren, pernilla.sjogren@hushallningssallskapet.se eller 072-351 50 68.

Byggrådgivare, Henrik Karlsson, henrik.karlsson@hushallningssallskapet.se eller 070-684 90 61.

Vi kommer att påbörja ansökningsprocessen först den 15 augusti.

Välkommen med ditt CV och personliga brev senast den 30 augusti 2022 till e-postadress jobb.h@hushallningssallskapet.se.

Läs hur vi behandlingar dina personuppgifter här.