Vi söker ekonom och redovisningskonsult till Västra!

Efterfrågan på våra tjänster ökar och nu söker Hushållningssällskapet Västra och dotterbolaget Hushållningssällskapet Ekonomikonsult AB medarbetare till vår ekonomirådgivning. Placeringsort Skara, Vänersborg eller Falköping.

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete ihop med ett gäng som har unik bredd i sin kompetens och trivs bra tillsammans.

Om tjänsten
Du kommer att ingå i ett regionalt och nationellt nätverk med ekonomirådgivare vars inriktning är redovisning, ekonomistyrning och företagsutveckling. Du kommer vara en del av ett team där målgruppen består av små och medelstora företag inom primärt de gröna näringarna. Det innebär för dig som medarbetare att du kommer arbeta nära produktionslantbruket och landsbygdsföretagandet. Kundarbetet sker även ofta i team med kollegor inom andra inriktningar såsom växtodling, lantbruksdjur, bygg, m.m.

Vem är du?
Ett krav är erfarenhet av redovisningsarbete, budgetering, kalkyler och deklaration för olika företagsformer och förekommande ekonomisk rådgivning inom lantbruket. Vi vill att du har högskoleutbildning, exempelvis Agronom, Lantmästare eller annan relevant utbildning i ekonomi. För oss och våra kunder är det meriterande att du har erfarenhet från gröna näringar.

Tjänsten är på heltid och placeringsort är Skara, Vänersborg eller Falköping, tillträde enligt överenskommelse.

Anställningsintervjuer görs löpande så vänta inte med din ansökan, sista ansökningsdag är 9:e april 2023.

Frågor om tjänsten besvaras av
Gustaf Högberg, Affärsområdeschef på telefon 0511-24860 eller gustaf.hogberg@hushallningssallskapet.se

Ove Konradsson, VD på telefon 0708-531325 eller ove.konradsson@hushallningssallskapet.se
David Bennhage, HR på telefon 0521-725511 david.bennhage@hushallningssallskapet.se

Facklig representant
Linus Andersson, 0511-24889
linus.andersson@hushallningssallskapet.se

Välkommen med din ansökan som du mailar till
rekrytering@hushallningssallskapet.se