Växtodlingsrådgivare till HS Konsult, Örebro

Vill du bli del av ett av Sveriges vassaste rådgivarteam inom lantbruk? Vi söker förstärkning till vår växtodlingsgrupp. Du som söker har adekvat erfarenhet och kommer att ingå i ett arbetslag med kompetens inom växtodling, lantbruksdjur, fältförsök, forskning och utveckling, miljö och naturvård, bygg och energi, ekonomi, skog samt mat och hälsa.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bedriva rådgivning i fält samt vara ett bollplank när kunderna drar upp riktlinjerna för sin växtodling. I arbetet ingår även att upprätta SAM-ansökningar, skriva artiklar och nyhetsbrev samt arrangerar kurser och kundträffar.

Vi vill att du som söker:

  • Har adekvat utbildning för tjänsten (agronom, lantmästare eller motsvarande) med inriktning mot växtodling
  • Har arbetslivserfarenhet inom lantbruk
  • Har erfarenhet av enskild rådgivning till lantbruksföretag
  • Stimuleras av rådgivarrollen med eget resultatansvar

Placeringsort: Örebro

Välkommen med din ansökan!

För mer information:
Affärsområdeschef: Marie Lundberg 070-644 52 12

Samordnare växtodling: Anna Linnell 070-564 02 72

Facklig kontaktperson: Anders Ericsson 070-562 02 71

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal.

Ansökningar med personligt brev och CV vill vi ha senast 24 februari, 2021.

Intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan bli aktuell innan ansökningstidens slut. Vi samarbetar med en rekryteringsfirma vid tillsättandet av tjänsten. Ansökningshandlingarna skickar du till: hskonsult@hushallningssallskapet.seMärk ditt mail med ”Ditt namn Växtodling Örebro”.

HS Konsult AB säljer oberoende rådgivning till lantbruksföretag i Uppsala, Stockholm, Södermanland, Västmanland, Örebro, Gävleborg och Dalarnas län. Vi är 60 medarbetare på kontoren i Uppsala, Nyköping, Strängnäs, Örebro, Kumla, Västerås, Storvik, Stora Skedvi och Bollnäs. Utifrån vår gemensamma värdegrund baserad på kompetens, pålitlighet och förtroende arbetar vi tillsammans för utveckling och ökad lönsamhet inom de gröna näringarna.