Växtodlingsrådgivare och Rådgivare inom Greppa Näringen

Hos oss på HIR Skåne hamnar du i kunskapens centrum där spets och bredd blir din vardag. Vi erbjuder en arbetsplats där du får växa in i rollen som rådgivare och du får stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter. Unikt för HIR Skåne är att vi är oberoende och du tillåts lägga allt fokus på kundens mål och intressen.

Vill du bli en i gänget av landets vassaste rådgivare? Sök då tjänsten som växtodlingsrådgivare eller rådgivare inom Greppa Näringen! Du kommer främst att arbeta tillsammans med erfarna rådgivare inom växtodling. Vi utvecklar ständigt nya tjänster och verksamhetsområden.

Växtodlingsrådgivare

Kvalifikationer Vår rådgivningsgrupp letar efter nya kollegor med yrkeserfarenhet, men också efter nyutexaminerade talanger som har ett gediget växtodlingsintresse. Vi har kompetensen att utveckla dig till en fantastiskt bra växtodlingsrådgivare. Vi söker dig som är agronom/lantmästare eller har motsvarande kompetens. Du ska kunna arbeta självständigt, vara initiativrik och är utåtriktad. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Placeringsort Borrby, Österlen med placering på Sandby Gård.

Omfattning Heltid (kan diskuteras)

Rådgivare inom Greppa Näringen

HIR Skåne söker dig som vill jobba med växtnärings- och växtskyddsfrågor inom Greppa Näringen.

Kvalifikationer Du får gärna ha erfarenhet inom rådgivning eller växtodling men det går även bra om du är en nyutexaminerade stjärna med stort intresse för växtodling. Tillsammans med dina kollegor kommer du att utvecklas till en komplett rådgivare inom Greppa Näringen. Vi söker dig som är agronom/lantmästare eller har motsvarande kompetens. Du ska kunna arbeta självständigt, vara initiativrik och är utåtriktad. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Placeringsort Borgeby eller något av HIR Skånes andra kontor

Omfattning Visstidsanställning om 6-12 månader med möjlighet till förlängning

Kontakt

Frågor om tjänsterna? Kontakta oss så berättar vi mer.

Anders Adholm, tel. 010-476 22 70, anders.adholm@hushallningssallskapet.se

Pär Martinsson, tel. 010-476 22 01, par.martinsson@hushallningssallskapet.se

Facklig företrädare för Naturvetarna, Anita Gunnarsson, 010-476 20 90, anita.gunnarsson@hushallnigssallskapet.se

Sista ansökningsdag för båda tjänsterna är den 2022-01-31. Urval sker löpande så skicka in din ansökan omgående. Ange i ansökan vilken av tjänsterna du söker. Skicka in din ansökan här»