Hushållningssällskapet Västra söker rådgivare som vill jobba med inriktning på växtodlingsfrågor

Är du lockad av rådgivarrollen som kräver en kombination av kunskap/erfarenhet och social förmåga? Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med spännande och varierande arbetsuppgifter.

Vi bedriver oberoende rådgivning till lantbruksföretag verksamma i Västra Götalands och Värmlands län.

Vi söker dig som vill jobba som rådgivare med inriktning på växtodlingsfrågor och driva utvecklingen framåt i en grupp med andra växtodlingsrådgivare.

Är du lockad av rådgivarrollen som kräver en kombination av kunskap/erfarenhet och social förmåga? Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med spännande och varierande arbetsuppgifter. Med en stor portion eget driv kan arbetets utformning till stor del påverkas av dig själv. Du ingår i en större grupp med drygt 15 växtodlare där vi samarbetar och utvecklar tillsammans. Du kommer också att samarbeta med fältförsök samt med våra rådgivare inom ekonomi, miljö, landsbygd, mat och hälsa vilket gör att vi kan erbjuda en mycket stimulerade arbetsmiljö.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att bedriva rådgivning i fält och från kontor inom HIR – Hushållningssällskapets Individuella rådgivning. Övriga aktuella arbetsuppgifter är EU-rådgivning samt att i förekommande fall hålla kurser och driva projekt. En roll som ämnesområdesansvarig kan ingå i tjänsten. Det innebär bland annat att samordna gruppen av rådgivare och utvecklingen av våra tjänster inom växtodlingen.
Du bör vara självgående och ha en stark motor, vara vetgirig, lyhörd och öppen för utmaningar. Då jobbet innebär mycket personkontakter värderas social kompetens och intresse för människor högt.
Erfarenhet av rådgivning och praktisk erfarenhet är ett krav

Vi söker dig som är utbildad Mark/Växt-agronom eller Lantmästare.
Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal och tjänsten är på heltid. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Tillträde: enligt överenskommelse
Placeringsort: Skara

Kontaktperson, Hushållningssällskapet Västra
Viktoria Bawelin, affärsområdeschef, 0511-24882
Linus Andersson, facklig företrädare Naturvetarna, 0511-24889

Ansökan med CV till: 
Viktoria Bawelin
viktoria.bawelin@hushallningssallskapet.se

Hushållningssällskapet Västra
Järnvägsgatan 18
532 30 Skara

Ansökningar behandlas löpande, sista ansökningsdag 15 maj 2022

Välkommen med din ansökan!