Skogsrådgivare sökes till Sjuhärad-Jönköping

Hushållningssällskapet och Rådgivarna i Sjuhärad är oberoende kunskapsorganisationer som erbjuder tjänster till främst landsbygdens näringar. Vår skogsrådgivning är inte knuten till virkeshandel utan vi koncentrerar oss på att värdet från våra kunders skogar ska bli bästa möjliga.

Vi söker dig som har ett stort intresse för skog och affärer. Du är driven och gillar att arbeta både i grupp och självständigt. Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av arbete med skogsskötsel eller skogsekonomi och att du har en skoglig högskoleutbildning.

Tjänsten innebär allt från ett helhetsansvar till enskilda mindre uppdrag för våra kunder. Du ansvarar för de skogliga tjänster som kunderna efterfrågar och agerar som markägarens ombud vid t.ex. virkesaffärer, myndighetskontakter eller kontakt med entreprenörer. Som skogsrådgivare hos oss arbetar du nära dina kunder och samarbetar för att utveckla deras företag och uppfylla deras målsättning. Du har stor möjlighet att påverka din arbetssituation och utveckla verksamheten. Som person är du förtroendeingivande, resultatinriktad och har god social förmåga.

Vi kan erbjuda ett intressant och stimulerande arbete. Du kommer att arbeta i en grupp av skogsrådgivare och kommer ha nära samarbete med våra rådgivare inom växtodling, ekonomi, husdjur, miljö, landsbygdsutveckling och forskning.

Vi vill att du har branscherfarenhet och är motiverad att dela vår värdegrund.

Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal och tjänsten är på heltid. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Tillträde: enligt överenskommelse

Tjänstgöringsort: Länghem eller Huskvarna

Arbetsområde: Jönköpings län och Västra Götalands län.

Mer information om tjänsten: Frågor om tjänsten besvaras av Magnus Ekström, Skogsrådgivare tel: 0708-241020 och Frida Carlsson, Vd och Rådgivningschef tel: 0708-290976.

Vi önskar ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 26 mars 2021, och kommer att behandla ansökningarna löpande. Skicka den till e-postadress frida.carlsson@hushallningssallskapet.se.