Skogsrådgivare Hushållningssällskapet Västra

Vi söker dig som har ett stort intresse för skog och affärer. Vår skogsrådgivning är inte knuten till virkeshandel – vi koncentrerar oss istället på att värdet från våra kunders skogar ska bli bästa möjliga.

Hushållningssällskapet är en oberoende kunskapsorganisation som erbjuder tjänster till främst landsbygdens näringar.

Du är driven och gillar att arbeta både i grupp och självständigt. Vi vill att du står stadigt med en en skoglig utbildning som grund. Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av skoglig skötsel eller skoglig ekonomi. Erfarenhet av att leda utbildningar inom skogsskötsel, t.ex. motorsågskörkort, ser vi som meriterande. Tjänsten innebär stor bredd och innebär allt från helhetsansvar till enskilda mindre uppdrag för våra kunder. Du ansvarar för de skogliga tjänster som kunderna efterfrågar och agerar som markägarens ombud vid t.ex. virkesaffärer, myndighetskontakter, kontakt med entreprenörer. Som skoglig rådgivare arbetar du nära kunden för att utveckla företag och uppfylla dess målsättningar. Vi rustar skogsägarna för framtidens utmaningar och står själva i framkant för att förstå nästa generations frågeställningar. Vill du bli en av oss?

Som oberoende skogsrådgivare hos Hushållningssällskapet har du stor möjlighet att påverka din arbetssituation och utveckla verksamheten. Som person är du förtroendeingivande, resultatinriktad och har god social förmåga.

Hushållningssällskapet kan erbjuda ett intressant och stimulerande arbete. Du kommer att arbeta i samarbete med andra skogsrådgivare både lokalt och nationellt.

Vi vill att du har några års branscherfarenhet och delar vår värdegrund.

Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal och tjänsten är på heltid eller deltid. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänstgöringsort: Skara

Arbetsområde: Västra Götalands samt Värmlands län.

Mer information om tjänsten: Frågor om tjänsten besvaras av Susanne Johansson, Skogsrådgivare, 0521-248 47 eller Sofia Hedlund, Affärsområdeschef, 070-829 09 21.

Vi önskar ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 6 juni 2022, och kommer att behandla ansökningarna löpande. Skicka din ansökan till rekrytering@hushallningssallskapet.se