Skogsförvaltare sökes till HS Konsult AB

Vill du bli del av ett av Sveriges vassaste rådgivarteam inom skog- och lantbruk? Vi söker förstärkning till vår Skogsförvaltargrupp. Du som söker har adekvat erfarenhet och kommer att ingå i ett skogsförvaltningsteam. I din roll som förvaltare har du även stöd från kollegor inom ekonomi och lantbruk. Vi jobbar med helhetsrådgivning inom de gröna näringarna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är skogsförvaltning på privat och offentligt ägda skogsfastigheter. Vår förvaltningstjänst är anpassad efter kundens önskemål vilket innebär att vi gör allt från mindre uppdrag till totaltförvaltning av skogsfastigheter.

Vi vill att du som söker:

  • Har adekvat utbildning för tjänsten (skogstekniker, skogsmästare, jägmästare eller motsvarande)
  • Har arbetslivserfarenhet inom skogsförvaltning
  • Har erfarenhet av virkesförsäljning samt virkesinköp
  • Stimuleras av skogsförvaltarrollen med eget resultatansvar

Placeringsort: Vid något av våra kontor

Välkommen med din ansökan!

För mer information:
Affärsområdeschef: Marie Lundberg 070-644 52 12

Facklig kontaktperson: Sofie Eriksson 070-753 77 97

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal.

Ansökningar med personligt brev och CV vill vi ha senast 15 december, 2019.

Intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan bli aktuell innan ansökningstidens slut. Vi samarbetar med en rekryteringsfirma vid tillsättandet av tjänsten. Ansökningshandlingarna skickar du till: hskonsult@hushallningssallskapet.seMärk ditt mail med ”Ditt namn, Skogsförvaltning”.

HS Konsult AB säljer oberoende rådgivning till lantbruksföretag i Uppsala, Stockholm, Södermanland, Västmanland, Örebro, Gävleborg och Dalarnas län. Vi är 60 medarbetare på kontoren i Uppsala, Nyköping, Strängnäs, Örebro, Kumla, Västerås, Storvik och Arbrå. Utifrån vår gemensamma värdegrund baserad på kompetens, pålitlighet och förtroende arbetar vi tillsammans för utveckling och ökad lönsamhet inom de gröna näringarna.