Sjuhärad söker erfaren redovisningskonsult

Efterfrågan på våra tjänster ökar och nu söker Rådgivarna i Sjuhärad medarbetare till vår avdelning för redovisning och ekonomirådgivning, placeringsort Länghem. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete ihop med ett härligt gäng som trivs bra tillsammans.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett regionalt och nationellt nätverk med ekonomirådgivare vars inriktning är ekonomistyrning, företagsutveckling och redovisning. Vi jobbar tillsammans med kollegor inom växtodling, miljö, skog, lantbruksdjur, landsbygdsutveckling och juridik.  Det innebär för dig som medarbetare att du kommer arbeta nära produktionslantbruket och landsbygdsföretagandet och genom din insats skapar du mervärde för kunden.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av redovisning och redovisningsarbete och bokslut för olika företagsformer. Det är en fördel om du har en relevant utbildning inom ekonomi. För oss och våra kunder är det meriterande att du har erfarenhet från gröna näringar.

Som person uppskattar vi om du har lätt för att samarbeta och uttrycka dig i tal och skrift. Tjänsten är flexibel och självständig beroende på dina önskemål.

Är du intresserad?

Välkommen med din ansökan till oss snarast, dock senast den 15 mars. Intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med din ansökan.

Ansökan skickas till rådgivningschef Frida Carlsson frida.carlsson@hushallningssallskapet.se

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta

Frida Carlsson, rådgivningschef
tel: 0708-290976, e-post: frida.carlsson@hushallningssallskapet.se

Carina Ombert, samordnare och redovisningskonsult
tel: 0325-618 622, e-post: carina.ombert@radgivarna.nu

 

 

 

Information om behandling av personuppgifter.

Dina personuppgifter kommer användas inom Rådgivarna i Sjuhärad av rekryteringspersonal för rekryteringsändamål. Vi ansvarar därmed för personuppgifter enligt dataskyddslagstiftningen. Den rättsliga grunden är Rådgivarna i Sjuhärads befogade intresse av att administrera och dokumentera rekryteringar. Arkivering sker för att kunna använda uppgifterna vid ett eventuellt överklagande. Informationen gallras bort efter laga kraft. Följande personuppgifter kommer att lagras: din ansökan, ditt CV och ditt personliga brev och annan information som du lämnar till oss så som betyg och intyg. Dessutom kan vi komma att registrera anteckningar från intervjuer och samtal med referenspersoner.