Rådgivare med inriktning konventionell Växtodling

När du kommer till oss så möts du av kompetenta och trevliga medarbetare. När vi inte är ute på uppdrag i fält, så arbetar vi i en modern och stimulerande arbetsmiljö med vidunderlig utsikt över Östgötaslätten. Vi har högt i tak och arbetar tillsammans mot gemensamma mål med rådgivning inom konventionell och ekologisk odling, miljö, ekonomi och redovisning. Därutöver bedriver vi försöksverksamhet och lantbruk på egen försöksgård med modern teknik.

Om tjänsten

Du kommer att tillhöra Hushållningssällskapet Östergötland och arbeta främst i länet, men du kommer även att ingå i nationella nätverk och samarbeta med andra Hushållningssällskap i Sverige. Hos oss kommer du ingå i ett team där vi samarbetar kring många frågor. Som Växtodlingsrådgivare ansvarar du för, och driver, egna projekt. En viktig del i arbetet är att vara ett bollplank för att utveckla kundens verksamhet. Under fältsäsongen bedrivs enskild rådgivning i fält där en viktig del är att ta fram växtskydds-och gödslingsstrategier som passar den aktuella gården. En del av arbetet är också att generera och sprida kunskap genom att skriva rådgivningsbrev och artiklar, hålla i fältvandringar och arrangera kundevent och kurser.

Din profil

Du behöver ha en gedigen erfarenhet av rådgivning inom den gröna näringen, arbetat med kunder och försäljning, eller annan liknande verksamhet inom växtodling. Du är utbildad agronom, lantmästare eller har motsvarande utbildning.

Vi arbetar tillsammans och utåtriktat varför det är en förutsättning att du tycker om att samarbeta och arbeta med olika kunder. Du behöver också ha en stark egen drivkraft och kunna leda dig själv mot uppsatta mål. Tjänsten är mycket kommunikativ vilket kräver goda kunskaper i att formulera sig både i tal och skrift. Tjänsten är flexibel, självständig och vi lyssnar på dina önskemål för att komma fram till bra individuella lösningar.

 

Är du intresserad?

Vi tillämpar löpande urval under rekryteringsprocessen, därför är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 3 oktober.

Vi har gjort vårt val, och undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan skickas till: rekrytering.e@hushallningssallskapet.se

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta

Johan Hedestad, VD
tel: 070-829 47 07, e-post: johan.hedestad@hushallningssallskapet.se

Hans Augustinsson, Växtodlingsrådgivare
tel: 0708-29 08 22, e-post: hans.augustinsson@hushallningssallskapet.se