Rådgivare lantbruksekonomi och redovisning HIR Skåne

Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och söker därför fler medarbetare till vår ekonomgrupp med 17 medarbetare. Tillsammans erbjuder vi heltäckande ekonomisk rådgivning till lantbrukare inom bl.a. redovisning, produktionsuppföljning, företagsutveckling, investeringsstöd, generationsskifte och marknadsbevakning.

Tjänsten omfattar rådgivning inom ekonomi (lönsamhet, företagsutveckling investeringsstöd) samt arbete med redovisning, bokslut och skatterådgivning. Det innebär att du får en varierad tjänst där du arbetar nära produktionslantbruket och landsbygdsföretagandet. Genom dina insatser skapar vi mervärde för kunden.

 

Vill du bli en i gänget av landets vassaste rådgivare?

Sök då tjänsten! Hos oss på HIR Skåne hamnar du i kunskapens centrum där spets och bredd blir din vardag. Vi erbjuder en arbetsplats där du får utvecklas och/eller växa in i rollen som rådgivare och du får stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter. Unikt för HIR Skåne är att vi är oberoende och du tillåts lägga allt fokus på kundens mål och intressen.

Kvalifikationer

Vi letar efter nya kollegor med yrkeserfarenhet, men också efter nyutexaminerade talanger. Vi erbjuder vidareutveckling för dig som har mer erfarenhet och vi har kompetensen att utveckla dig som är ny inom området till en fantastiskt bra ekonomirådgivare. Vi söker dig som har en koppling till lantbruk och är genuint intresserad av lantbruksföretagare. Du är ekonomagronom/civilekonom/lantmästare eller har motsvarande kompetens.  Körkort och tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten likväl som goda kunskaper i MS office.

För att trivas hos oss och vi med dig är du som person initiativrik och utåtriktad. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har en god förmåga att arbeta självständigt. Självklart har du ett gediget intresse för branschen och ekonomi synnerhet.

Placeringsort: Borgeby (Bjärred) och/eller Munka Ljungby (Ängelholm). Vi har även kontor i Skepparslöv (Kristianstad), Borrby och Hörby.

Omfattning: Heltid

Frågor om tjänsten? Kontakta oss så berättar vi mer! Anna-Karin Swahn, tel. 010-476 22 36, anna-karin.swahn@hushallningssallskapet.se Pär Martinsson, tel. 010-476 22 01, par.martinsson@hushallningssallskapet.se

Sista ansökningsdag 25 september 2022Urval sker löpande så skicka in din ansökan omgående.

Krav

  • Körkort och tillgång till egen bil

Sök tjänsten här