Rådgivare inom teknik-, miljö- och vattenfrågor Hushållningssällskapet Västra 

Vill du jobba som rådgivare inom mark/vatten- och/eller teknikfrågor med koppling till växtodling och ingå i en driven grupp med andra växtodlingsrådgivare?

Vi bedriver oberoende rådgivning till lantbruksföretag verksamma i Västra Götalands och Värmlands län.

Är du lockad av rådgivarrollen som kräver en kombination av kunskap/erfarenhet och social förmåga? Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med spännande och varierande arbetsuppgifter. Med en stor portion eget driv kan arbetets utformning till stor del påverkas av dig själv. Du ingår i en större grupp med drygt 15 växtodlare där vi samarbetar och utvecklar tillsammans. Du kommer också att samarbeta med våra rådgivare inom ekonomi, miljö, landsbygd, mat och hälsa vilket gör att vi kan erbjuda en mycket stimulerade arbetsmiljö.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att bedriva rådgivning i fält och från kontor. Vi ser en stor potential i rådgivning inom miljö/vatten/teknik såsom dräneringsuppdrag, teknikfrågor och frågor kring vattenskyddsområden.  Därför kan arbetsuppgifterna variera utifrån din kompetens och erfarenhet.
Du bör vara självgående och ha en stark motor, vara vetgirig, lyhörd och öppen för utmaningar. Då jobbet innebär mycket personkontakter värderas social kompetens och intresse för människor högt.
Erfarenhet av rådgivning och praktisk erfarenhet är meriterande.

Vi söker dig som är utbildad Mark/Växt-agronom eller ingenjör med lämplig inriktning.
Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal och tjänsten är på heltid. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Tillträde: enligt överenskommelse
Placeringsort: Företrädesvis Skara men kan diskuteras

Kontaktpersoner 
Viktoria Bawelin, affärsområdeschef, 0511-24882
Emma Lübeck, facklig företrädare Naturvetarna, 0511-24843
Har du frågor om tjänsten specifikt kan du vända dig till Henrik Stadig 0511- 248 03 (dränering/täckdikning) eller Emma Lübeck 0511-248 43(växtodling)

Ansökan med CV till: 
Viktoria Bawelin
viktoria.bawelin@hushallningssallskapet.se

Hushållningssällskapet Västra
Järnvägsgatan 18
532 30 Skara

Ansökningar behandlas löpande, sista ansökningsdag 30 aug 2021