Gör din praktik på Hushållningssällskapet Västra

Du som har en eller några terminer kvar att studera har nu möjlighet att kombinera teoretiska kunskaper med praktiska erfarenheter inom landsbygdsutveckling och trädgård. Vi anpassar praktikperioden efter dina förutsättningar.

Innehåll
Du ges möjlighet att följa en rådgivare i dennes vardagliga sysslor för att få en känsla av vad rådgivningsyrket innebär. Vidare deltar du i utvalda interna utbildnings/erfarenhetsgrupper. Du får ett nätverk av rådgivare som du kan ta kontakt med under din resterande tid på universitetet. Du kan också få delta i ett utvalt projekt eller uppgift.

Våra förväntningar på dig
Du bidrar aktivt med din kunskap till gagn för våra uppdragsgivare. Vi ser också att du under praktiktiden skriver en artikel till någon av våra tidningar eller faktabrev.

Ansökningsförfarande
I din ansökan skriver du några rader om dig själv, vilken utbildning/inriktning och vilken termin du går. Har du körkort och tillgång till egen bil, ange gärna det. Ange också när i tiden du önskar din praktik.

Skicka din ansökan till: rekrytering@hushallningssallskapet.se och märk ditt mail med ”Ansökan praktikplats”.

Om oss
Hushållningssällskapet Västra är ett ledande konsultföretag inom bl.a. landsbygdsutveckling, lantbruk och trädgård. Vår affärsidé är att optimera lantbrukarnas produktion genom personlig rådgivning och att vara en kunskapsorganisation som utvecklar svenskt lantbruk och landsbygd. Hos oss finns flera av Sveriges främsta rådgivare inom växtodling, horto, husdjur, miljö, bygg, ekonomi och marknad. Vi har både djup sakkunskap och omfattande praktisk erfarenhet, något vi gärna delar med oss av till dig som är på väg ut i yrkeslivet.