Östergötland söker växtodlingsrådgivare inom ekologisk produktion och miljö

Efterfrågan på våra tjänster ökar och nu söker Hushållningssällskapet i Östergötland medarbetare till vår växtodlingsrådgivning inom ekologisk produktion och miljö. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete i en härlig arbetsmiljö på Vreta Kluster. Du kommer bli en del av ett gäng som trivs bra tillsammans.

Om tjänsten 

Du kommer att ingå i regionala och nationella nätverk med växtodlingsrådgivare vars inriktning är ekologisk odling och miljöfrågor. Vi jobbar tillsammans med kollegor inom ekonomi, redovisning och juridik.  Det innebär för dig som medarbetare att du kommer arbeta nära hela lantbruksföretaget och genom din insats skapar du mervärde för kunden. 

Vem är du? 

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av rådgivning, säljarbete eller annan verksamhet inom växtodling eller inom miljöområdet. Det är en fördel om du har en relevant utbildning inom lantbruk, lantmästare eller agronom. För oss och våra kunder är det meriterande att du har erfarenhet från gröna näringar.  

Som person uppskattar vi om du har lätt för att samarbeta och uttrycka dig i tal och skrift. Tjänsten är flexibel och självständig beroende på dina önskemål. 

Är du intresserad? 

Välkommen med din ansökan till oss snarast, dock senast den 25 augusti. Intervjuer kommer att påbörjas efter den 10 augusti och sker därefter löpande, så vänta inte med din ansökan.  

Ansökan skickas till info.e@hushallningssallskapet.se 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta 

Katarina Wiklund, VD
tel: 070 –663 03 09, e-post: katarina.wiklund@hushallningssallskapet.se 

Louice Lejon, växtodlingsrådgivare
tel: 072-385 12 56, epost: louice.lejon@hushallningssallskapet.se 

 

Hushållningssällskapet består av 15 fristående medlemsorganisationer med uppgift att stödja och utveckla verksamheter inom landsbygdens näringar. Vi bedriver rådgivning, certifieringsverksamhet inom ekologisk produktion, fältförsök, utvecklingsarbete samt gymnasieutbildning. 

Över hela landet har Hushållningssällskapet mer än 50 000 medlemmar och ca 700 medarbetare, Östergötland har 25 medarbetare med en omsättning på ca 25 milj. 

 

Information om behandling av personuppgifter. 

Dina personuppgifter kommer användas inom Hushållningssällskapet Östergötland av rekryteringspersonal för rekryteringsändamål. Vi ansvarar där med för personuppgifter enligt dataskyddslagstiftningen. Den rättsliga grunden är Hushållningssällskapets befogade intresse av att administrera och dokumentera rekryteringar. Arkivering sker för att kunna använda uppgifterna vid ett eventuellt överklagande. Informationen gallras bort efter laga kraft. Följande personuppgifter kommer att lagras: din ansökan, ditt CV och ditt personliga brev och annan information som du lämnar till oss så som betyg och intyg. Dessutom kan vi komma att registrera anteckningar från intervjuer och samtal med referenspersoner. 

Vi undanbeder oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna tjänst