Östergötland söker rådgivare inom redovisning och ekonomi

Efterfrågan på våra tjänster ökar och nu söker Hushållningssällskapet i Östergötland medarbetare till vår ekonomirådgivning. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete i en härlig arbetsmiljö på Vreta Kluster. Du blir en del av ett gäng som trivs bra tillsammans. 

Om tjänsten 

Du kommer att ingå i ett regionalt och nationellt nätverk med ekonomirådgivare vars inriktning är ekonomistyrning, företagsutveckling och redovisning. Vi jobbar tillsammans med kollegor inom växtodling, miljö och juridik.  Det innebär för dig som medarbetare att du kommer arbeta nära produktionslantbruket och genom din insats skapar du mervärde för kunden. 

Vem är du? 

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av redovisning och redovisningsarbete, bokslut för olika företagsformer, projektledning eller annan ekonomisk rådgivning. Det är en fördel om du har en relevant utbildning inom ekonomi. För oss och våra kunder är det meriterande att du har erfarenhet från gröna näringar.  

Som person uppskattar vi om du har lätt för att samarbeta och uttrycka dig i tal och skrift. Tjänsten är flexibel och självständig beroende på dina önskemål. Vi är även intresserade av dig som vill arbeta via F-skatt. 

Är du intresserad? 

Välkommen med din ansökan till oss snarast, dock senast den 25 augusti. Intervjuer kommer att påbörjas efter den 10 augusti och sker därefter löpande, så vänta inte med din ansökan.  

Ansökan skickas till info.e@hushallningssallskapet.se 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta 

Katarina Wiklund, VD
tel: 070-663 03 09, e-post: katarina.wiklund@hushallningssallskapet.se  

Elenore Wallin, ekonomi- och företagsrådgivare 
tel: 070-373 36 22, e-post: elenore.wallin@hushallningssallskapet.se 

 

Hushållningssällskapet består av 15 fristående medlemsorganisationer med uppgift att stödja och utveckla verksamheter inom landsbygdens näringar. Vi bedriver rådgivning, certifieringsverksamhet inom ekologisk produktion, fältförsök, utvecklingsarbete samt gymnasieutbildning. 

Över hela landet har Hushållningssällskapet mer än 50 000 medlemmar och ca 700 medarbetare, Östergötland har 25 medarbetare med en omsättning på ca 25 milj. 

 

Information om behandling av personuppgifter. 

Dina personuppgifter kommer användas inom Hushållningssällskapet Östergötland av rekryteringspersonal för rekryteringsändamål. Vi ansvarar där med för personuppgifter enligt dataskyddslagstiftningen. Den rättsliga grunden är Hushållningssällskapets befogade intresse av att administrera och dokumentera rekryteringar. Arkivering sker för att kunna använda uppgifterna vid ett eventuellt överklagande. Informationen gallras bort efter laga kraft. Följande personuppgifter kommer att lagras: din ansökan, ditt CV och ditt personliga brev och annan information som du lämnar till oss så som betyg och intyg. Dessutom kan vi komma att registrera anteckningar från intervjuer och samtal med referenspersoner.

Vi undanbeder oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna tjänst