Miljörådgivare vatten till mellansverige

Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med spännande, varierande och utvecklande arbetsuppgifter. Tillsammans med drivna kollegor kommer du att vara med och utveckla vår miljörådgivningstjänst till lantbruksföretag. Hos oss kan du göra skillnad för svenskt lantbruk!

Vill du bli del av ett av Sveriges vassaste rådgivningsteam? Vi söker nya medarbetare då vi ser en ökad efterfrågan på vår vattenrådgivning. Hos oss kommer du att ingå i ett team med flera rådgivare inom miljöområdet men du har även stöd från kollegor inom andra ämnesområden som lantbruksdjur och växtodling.

Tillsammans med nyfikna kollegor kommer du att vara med och utveckla vår vattenvårdsrådgivning framförallt till lantbruksföretag. Du kommer huvudsakligen jobba med enskild rådgivning driva vattenvårdsprojekt, exempelvis för dikningsföretag och våtmarker, som i ett led i företagets strävan att tillhandahålla oberoende kunskap för utveckling och förbättrad lönsamhet i de gröna näringarna. I arbetet ingår även att skriva artiklar och nyhetsbrev samt arrangera kurser och kundträffar. Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal och tjänsten är på heltid.

Kvalifikationer
• Har adekvat utbildning för tjänsten (agronom, limnolog, biolog m.fl.).
• Är insatt i modernt lantbruk.
• Är väl insatt i miljö/vattenlagsstiftningen.
• Stimuleras av rådgivarrollen med eget resultatansvar.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av GIS samt av arbete med dikningsföretag och markavvattningsfrågor.

Placeringsort: Uppsala, Örebro, Strängnäs, Nyköping, Västerås, Storvik, Stora Skedvi eller Bollnäs

För mer information:
Affärsområdeschef Björn Järpemo, 070-236 25 45
Facklig kontaktperson: Anders Ericsson 070-562 02 71

Ansökningar med personligt brev och CV senast den 15 februari 2021. Intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan bli aktuell innan ansökningstidens slut.

Ansökningshandlingarna skickar du till: hskonsult@hushallningssallskapet.se
Märk ditt mail med ”Miljörådgivare Vatten HS Konsult AB samt önskad stationeringsort”.

Hushållningssällskapet har i 200 år erbjudit oberoende rådgivning inom de gröna näringarna, och det gör vi fortfarande. Vi bedriver konsultverksamhet inom flertalet olika områden, fältförsök och forskning inom framförallt växtodling. Idag är vi cirka 60 medarbetare vid kontoren i Uppsala, Nyköping, Strängnäs, Örebro, Kumla, Västerås, Storvik, Borlänge och Bollnäs.