Matkonsult – Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten

Lokal, hållbar mat är mer aktuellt än någonsin. Nu söker vi ytterligare en matkonsult till vårt team. Som matkonsult hos oss på Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten ingår Du i ett gäng möjliggörare med kompetens inom mat, landsbygdsutveckling, bär- och grönsaksodling, växtodling, fältförsök, ekonomi och redovisning.

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten är ett av Sveriges nordligaste rådgivarteam och bedriver oberoende rådgivning till företagare inom de gröna näringarna verksamma i Norrbotten och Västerbottens län – Sveriges starkaste växande region för satsningar inom fossilfria samhällslösningar som erbjuder fina boendemiljöer med ett rikt kulturliv och nära till naturen.

Om tjänsten:

Är Du lockad av en roll som kräver erfarenhet, samarbetsförmåga och ett stort eget driv? Vi erbjuder ett givande och varierat arbete i ett sammanhang där Du får var med och bidra till utveckling hos landsbygdsföretag i Norr- och Västerbotten. Du kommer huvudsakligen jobba med projektledning med fokus på utveckling av lokal livsmedelsproduktion men även med fokus på hur vi påverkar konsumtionen av livsmedel. Tjänsten innebär kontakt och samarbete med både privata och offentliga aktörer.

Vi vill att Du som söker:

  • har adekvat utbildad för tjänsten (måltidsekolog, agronom, kostvetare eller likvärdig utbildning).
  • gärna har praktisk erfarenhet från de gröna näringarna och/eller arbete med hållbar utveckling
  • har förmågan att arbeta självständigt i nära samarbete med kunder och kollegor.
  • stimuleras av projektledarrollen med eget resultatansvar.

Placeringsort: Umeå

För mer information: Affärsområdeschef Marie Lundberg 070-644 52 12

Ansökan

Ansökningar med personligt brev och CV vill vi ha senast 15 januari, 2023. Intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan bli aktuell innan ansökningstidens slut. Startdatum av tjänsten efter överenskommelse.

Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal. Tjänsten omfattar 100 % och är ett vikariat med möjlighet till förlängning. Körkort krävs.

Ansökningshandlingarna skickar du till: infonord@hushallningssallskapet.se
Märk ditt mail med ”Matkonsult”.
Vi samarbetar med en rekryteringsfirma vid tillsättandet av tjänsten.

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten bedriver konsultverksamhet och utvecklingsarbete inom flertalet olika områden, fiskodlingar samt fältförsök inom trädgård och växtodling. Idag är vi ca 30 medarbetare vid 6 st olika arbetsorter. Vi har i mer än 200 år erbjudit oberoende rådgivning inom de gröna näringarna, och det fortsätter vi med!